Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Uzvara tikai Lilienfeldam

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Uzvara tikai Lilienfeldam
Savā pirmajā 2. bundeslīgas spēlē Koburgs komandas rindās tās laukumā Ģirts Lilienfelds guva mājinieku labā 3 vārtus.

Vācijas rokasbumbas 1. un 2. bundeslīgas spēlēs otrajā kārtā no mūsu spēlētāju pārstāvētajām komandām uzvaru guva tikai Ģirta Lilienfelda HSC 2000 "Coburg". Latvijas handbola audzēkņa Aleksandra Pētersona pārstāvētais "Rhein-Neckar Lowen" savu spēli ar ThSV "Eisenach" aizvadīs 2. septembrī.

Pēc uzvarām pirmās kārtas mačos neveiksmes 1. bundeslīgas otrās kārtas spēlēs cieta Evara Klešnika un Aivja Jurdža pārstāvētās komandas - attiecīgi HSG "Wetzlar" un Leipcigas SC DHfK.
Veclāras komanda savā laukumā ar 27:33 (13;15) piekāpās vienam no pretendentiem uz medaļām un pagājušā gada Vācijas kausa ieguvējam Berlīnes 'Fuchse". Klešniks guva 2 vārtus. Mājiniekiem no 18:22 izdevās 47. minūtē panākt 20:22, taču nepilnas sešas minūtes pirms beigām viesiem jau bija piecu vārtu pārsvars (30:25) un mača liktenis bija skaidrs. Veclāra nevar uzvarēt "lapsas" jau sešus mačus pēc kārtas (neizšķirts un 5 zaudējumi), bet desmit pēdējās spēlēs ir uzvarējusi tās tikai vienreiz.
Leipcigas komanda savā laukumā ar 21:32 (7:16) piekāpās pagājušās sezonas sestajai labākajai 1. bundeslīgas komandai un EHF kausa izcīņas 1/4 fināla dalībniecei MT "Melsungen". Lielā mērā viss bija skaidrs jau pēc pirmā puslaika. Jurdžs guva 3 vārtus. Tā bija abu komandu pirmā tikšanās 1. bundeslīgā.
Pirmo uzvaru 2. bundeslīgas čempionātā guva Koburgas komanda, kas savā laukumā ar 34:31 (18:14) pieveica SV "Henstedt-Ulzburg" handbolistus. Lilienfelda rēķinā 3 vārti.

     [+] [-]

, 2015-08-30 16:30, pirms 9 gadiem
Anatolijs komentējot vieglatlētiku paralēli rakstus par handbolu cepj?