Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

HSG "Wetzlar" un Evars Klešniks - Vācijas 1. bundeslīgas līderi!

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

HSG "Wetzlar" un Evars Klešniks - Vācijas 1. bundeslīgas līderi!
Evars Klešniks guva 3 vārtus un bija viens no aizsardzības balstiem, sekmēdams Veclāras komandas kļūšanu par 1. bundeslīgas līderi.

Evara Klešnika pārstāvētais HSG "Wetzlar" uzvarēja arī otrajā Vācijas rokasbumbas 1. bundeslīgas čempionāta spēlē un kļuva par līderi - 4 punkti no 4 iespējamajiem. Turklāt otrajā spēlē tika pārspēti pašreizējo čempionu uzvarētāji TBV "Lemgo" handbolisti - 32:25.

"Rittel-Arena" tribīnēs uz maču pret TBV "Lemgo" sanāca vairāk nekā 4000 skatītāju un to var arī saprast - pirmā spēle savā laukumā jaunajā 1. bundeslīgas čempionātā un turklāt vēl pret komandu, kas pirmajā kārtā ar 27:21 pārspēja čempionu un galveno favorītu THW "Kiel".
Mājinieki diezgan ātri izvirzījās vadībā, tieši Evars Klešniks pirmo reizi panāca 5 vārtu pārsvaru (10:5) Veclāras komandas labā un kopš tā laika viesi vairs bīstami tuvu pat nepietuvojās. Puslaiks - 17:11, bet otrā puslaika sākumā - pat 19:11. Lielisks vārtos bija Andreāss Volfs, uzbrukumus prasmīgi izrīkoja horvāts Ivano Baličs, bet pretinieku vārtsargus reizi pēc reizes pārspēja Vācijas izlases spēlētājs Štefens Fēts (7 vārti), titulētais jaunpienākušais francūzis Žiloms Žolī (9/5; realizēja 5 no pieciem 7 m soda metieniem) un 204 cm garais zviedrs Kristians Bliznacs (4). Klešnika galvenais darbs bija aizsardzība, bet viņš vēl arī guva 3 vārtus.
Pēc divām spēļu kārtām pa 4 no 4 iespējamajiem punktiem ir Veclāras komandai, Aleksandra Pētersona pārstāvētajai "Rhein-Neckar Lowen" un FA "Goppingen", taču HSG "Wetzlar" ir labāka vārtu starpība un tāpēc tā pašreiz atrodas 1. vietā. Pagājušajā sezonā Veclāras komandai bija 3 punkti pēc pirmajām 8 spēlēm...
Nākamā spēle Veclāras komandai jau svētdien viesos pret vēl vienu no līderiem - FA "Goppingen", bet 5. septembrī savā laukumā jāuzņem čempionu THW "Kiel". Vai "Rittel-Arena" tribīnēs pietiks vietu (var uzņemt 4412 skatītāju)?