Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"HG Saarlouis" uzvar pārspēlēs un pagarina līgumu ar Ingaru Dudi

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"HG Saarlouis" uzvar pārspēlēs un pagarina līgumu ar Ingaru Dudi
Ingars Dude
Foto: Verein

Aptuveni 2000 skatītāju klātbūtnē Ingara Dudes "HG Saarlouis" izcīnīja uzvaru arī otrajā pārspēles mačā par palikšanu Vācijas 2. bundeslīgā, pieveicot "SG Leutershausen" vienību ar 35:34 (21:16).

Pēc izcīnītās uzvaras līgumu par diviem gadiem pagarināja Latvijas izlases līnijas spēlētājs Ingars Dude, kurš šajā sezonā "HG Saarlouis" komandas labā guva 141 vārtus. Pēdējā spēlē Dude vārtus neguva.

Diemžēl vietu Vācijas 2. bundeslīgā neizdevās nosargāt Armanda Uščina "Dessau Rosslauer HV", kas pārspēlēs piedzīvoja zaudējumus un nākamajā sezonā spēlēs 3. līgā.

Atgādinām, ka nākamajā sezonā ziemeļu un dienvidu Vācijas 2. bundeslīgas zonas tiks apvienotas vienā līgā, kurā spēlēs 18 komandas.

Ingars Dude un Armands Uščins ir iekļauti arī Latvijas izlases kandidātu sarakstā, kas 3. jūnijā sāks gatavoties pēdējām divām 2012. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēm ar Īslandi un Vāciju.

P.S. Seko Latvijas handbola jaunumiem arī Lapas - Latvijas Handbola federācija -...

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija