Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Ogre/Miandum" deviņu vīru sastāvā apspēlē Jūrmalu

Jānis Pārums

Šovakar Latvijas vīriešu handbola čempionāta vienīgajā spēlē uzvaru izcīnīja iepriekšējās sezonas vicečempioni "Ogre/Miandum", kas spēlējot vien deviņu spēlētāju sastāvā ar 30:28 pārspēja "Jūrmalas Sportu".

Šosezon abas komandas ir tikušās tikai reizi un ļoti saspringtā cīņā ogrēnieši spēja izcīnīt uzvaru ar 22:20, lai gan pēc puslaika bija iedzinējos (10:13). Tiesa, salīdzinot ar pirmo spēli, šoreiz ierindā Ogrei nebija divu ļoti nozīmīgu spēlētāji, kas ir savainoti – Arnolds Straume un Artis Kurmēns, kas vismaz teorētiski priekšrocības šajā spēlē deva jūrmalniekiem.

Spēles sākumā gan jūrmalnieki nokļuva iedzinējos (0:1, 3:4), taču puslaika gaitā pārņēma iniciatīvu un ne tikai izvirzījās vadībā, bet arī ieguva ievērojamu pārsvaru – pēc Alberta Gulbja rezultatīvā metiena 26.minūtē pat 16:9! Puslaika izskaņā, pateicoties brāļiem Laganovskiem un Jānim Bauzem ogrēniešiem gan izdevās trīs vārtus atspēlēt – 17:13.

Otrā puslaika pirmajās desmit minūtēs "Jūrmalas Sports" saglabāja 3-4 vārtu pārsvaru, taču četri vārtu pēc kārtas (Želna, Mancurovs, Arvis Laganovskis un Bauze) Ogrei pirmoreiz kopš spēles sākuma ļāva izvirzīties vadībā – 22:21. Jūrmalnieki gan vēl uz brīdi atguva vadību, taču iniciatīva jau bija pārgājusi "Ogre/Miandum", kas sajutuši uzvaras garšu, savas iespējas izmantoja un mača izskaņā Dzintara Dravnieka rezultativitāte ļāva panākt jau triju vārtu pārsvaru. Uzvaru Ogrei izdevās noturēt, arī šoreiz uzvarot ar plus 2 – 30:28.

Ogrei devītais panākums 15 spēlēs, kas turnīra tabulā ļauj panākt jūrmalniekus un, pateicoties uzvarām savstarpējās spēlēs arī atrasties pozīciju augstāk (trešajā vietā). Turklāt ogrēnieši aizvadījuši par vienu spēli mazāk.

Virslīga vīriešiem

Jūrmalas Sports – Ogre/Miandum 28:30 (17:13)
Jūrmala: Ivanovs 10/2, Latkovskis 4, Lībergs 4, Gulbis 3, Naglis 2, Černousovs 2, Šteinbergs 2, Narme 1.
Ogre: Dravnieks 7, Bauze 7, Mancurovs 5, Artis Laganovskis 5, Arvis Laganovskis 4, Želna 1, Abiks 1.

Kalendārs/Rezultāti
Turnīra tabula
Statistika

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

  +1 [+] [-]

, 2015-01-30 21:30, pirms 9 gadiem
Malači! ĻOTI svarīga uzvara, lai pusfinālā neuzskrietu Dobelei!

     [+] [-]

, 2015-01-31 11:52, pirms 9 gadiem
Nabaga Ivariņš to nevarēja pārdzīvot... Cerams, ka atlikušo pasākumu nesabojāja!