Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Krištopāns un Kuģis ar "Vardar" spēlēs par trešo vietu klubu pasaules čempionātā

Rolands Eliņš

Krištopāns un Kuģis ar "Vardar" spēlēs par trešo vietu klubu pasaules čempionātā
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: EPA/Scanpix

LETA. Daiņa Krištopāna un Artūra Kuģa pārstāvētā Skopjes "RK Vardar" Starptautiskās handbola federācijas (IHF) organizētajā kontinentu čempionvienību kausā Saūda Arābijas pilsētā Dammāmā ceturtdien ar 30:34 (17:19) piekāpās Ķīles THW un sestdien cīnīsies par trešo vietu.

Krištopāns guva trīs vārtus, bet Kuģis vārtos atvairīja tikai vienu no desmit pretinieku metieniem.

Pirmajā puslaikā Ziemeļmaķedonijas klubs kā līdzīgs ar līdzīgu sacentās ar Ķīles handbolistiem, bet otrā puslaika sākumā nekādi nevarēja gūt vārtus pat no septiņu metru atzīmes. 52.minūtē rezultāta starpība par labu THW sasniedza punktus - 32:22 Ķīles komandas labā. Skopjes klubam izdevās rezultāta starpību samazināt, taču Vācijas komanda uzvarēja ar 34:30.

Par mača vērtīgāko spēlētāju tika atzīts Ķīles kluba vārtsargs no Dānijas Niklass Landins Jakobsens, kurš otrajā puslaikā kļuva par nepārvaramu šķērsli Ziemeļmaķedonijas komandas uzbrukumos, visā mačā atvairot 11 no 26 metieniem, to skaitā arī divus no diviem septiņu metru soda metieniem.

Spēlē par 3.vietu skopjiešu pretinieki būs mača "Barcelona" - "Al Wehda" zaudētāji. Spēle sāksies Latvijas laika plkst.20.

Ceturtdaļfinālā trešdien "Vardar" ar 34:27 (17:12) apspēlēja Saūda Arābijas "Al Mudhar". Krištopāns guva trīs vārtus, bet Kuģis vārtos atvairīja astoņus no 20 metieniem.

Starptautiskās handbola federācijas organizētais kontinentu čempionvienību kauss notiek jau trīspadsmito reizi un norisinās katru gadu. Labākie panākumi tajā bijuši Spānijas komandām, "Barcelona" svinot panākumu astoņas reizes. Trīsreiz uzvarējuši Vācijas klubi un reizi - Kataras komanda.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2019-08-29 19:52, pirms 5 gadiem
Izlaidu a kopš kura laika Kuģis ir Vardar?

  +1 [+] [-]

, 2019-08-29 20:02, pirms 5 gadiem
Kopš spēles pret SLOVĒNIJU!