Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Anatolijs Kreipāns

Ingars Dude karjeru turpinās Francijā - Limožas "Hand 87"

Ingars Dude karjeru turpinās Francijā - Limožas "Hand 87"
Ingars Dude jauno sezonu sāks Limožas komandā "Hand 87".

Latvijas rokasbumbas izlases kapteinis Ingars Dude arī nākamo sezonu sāks Francijā - Pro2 (otrā pēc ranga) līgas klubā Limožas "Hand 87". Ingara karjerā tas būs trešais Francijas klubs.

Pirms tam Ingars Dude spēlēja Istras komandā gan Pro2 līgā, gan LNH (virslīga), bet pagājušajā sezonā bija viens no "Mulhouse" komandas aizsardzības balstiem Pro2 līgā.

Kopā ar Dudi no "Mulhouse" uz Limožas komandu pārgāja arī saspēles vadītājs Bogdans Petričevičs no Melnkalnes (aizvadījis 13 spēles izlasē). Treneris Nenads Staničs uzskata, ka Dude krietni pastiprinās komandas aizsardzību, turklāt viņam ir laba saprašanās ar Petričeviču gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Līgums ar Dudi noslēgts uz nākamo sezonu ar iespēju pagarināt to vēl uz sezonu. Līdz ar Dudes un Petričeviča atnākšanu Limožas komandas sastāvs jaunajai sezonai ir nokomplektēts.

Limožas komanda "Hand 87" 2015. gadā uzvarēja pēc ranga 3. līgā (Nationale 1) un aizvadītajā sezonā debitēja Pro2 līgā, kurā ieņēma 12. vietu.


Foto: Latvijas Handbola federācija.

Veršakovs: "Atbildes spēlē pret "Granitas" jāsamazina kļūdu skaits un jāuzlabo metienu realizācija"

Šo sestdien Dobeles Sporta centrā “Tenax Dobele” handbolisti dosies atbildes spēlē pret Kauņas “Granitas-Karys”, lai cīnītos par iekļūšanu Baltijas līgas finālčetriniekā. “Tenax Dobele” komandas galvenais treneris Sandris Veršakovs uzsver, ka atbildes spēlē ir jāsamazina kļūdu skaits un jāuzlabo metienu realizācija.
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
1

Noskaidroti Latvijas kausa izcīņas pāri handbolā

2023./2024. gada noslēgumā vairākas Latvijas sieviešu un vīriešu komandas tiksies Latvijas kausa izcīņā. Šodien notikušajā Latvijas Handbola federācijas rīkotājā izlozē tika noskaidroti pāri, kādos komandas tiksies pirmajās spēlēs.