Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Tenax" Baltijas Izaicinājuma līgas finālā piekāpjas Klaipēdas "Dragunas"

"Tenax" Baltijas Izaicinājuma līgas finālā piekāpjas Klaipēdas "Dragunas"
Dobeles "Tenax" handbolisti
Foto: Andris Pintāns, handbols-dobele.lv

Dobeles "Tenax" šodien Baltijas Izaicinājuma līgas finālā ar 22:28 zaudēja Klaipēdas "Dragunas". Tikmēr Latvijas handbola virslīgas pusfinālu sasniedza "Jūrmalas Sports", kas sērijas trešajā un izšķirošajā spēlē ar 37:19 sakāva Ludzas "Latgolu".

Dobeles "Tenax" Baltijas Izaicinājuma līgas finālu sasniedza, pateicoties vakar izcīnītajai uzvarai pār Vīlandes komandu (32:28). Cīņā par zeltu Dobelei pretī stājies regulārās sezonas uzvarētāji un "Final Four" turnīra organizētāji – Klaipēdas "Dragunas".

Lietuvieši ātri ieguva nelielu pārsvaru un pirmajās 20 minūtēs pārliecinoši dominēja, tikai retu reizi ļaujot Dobelei gūt vārtus. Puslaika izskaņā spēle izlīdzinājās, taču pārtraukumā "Tenax" devās ar astoņu vārtu deficītu (8:16).

Otrajā puslaikā "Tenax" pietuvojās līdz -2 (17:19), un spēlē vēl bija palikušas nepilnas 20 minūtes. Tuvāk par diviem punktiem Dobele gan netika – Klaipēdas handbolisti nedaudz palielināja savu pārsvaru un uzvarēja ar 28:22.

"Dragūnas" - "Tenax" 28:22 (16:8)
Tenax: Arājs 6, Krastiņš 4, Bilkstis 3, Grandbergs 3, Kreicbergs 3, Ērmanis 2, Krīvmanis 1, Blūms, Kurzemnieks, Juzups, Štelfs, Lācis, Lazda, Lielais, Kozlovskis

Latvijas handbola virslīgas ceturtdaļfināla pirmais mačs Ludzā noslēdzās ar "Latgola" uzvaru (26:22), bet vakar "Jūrmalas Sports" revanšējās ar 25:19. Šodienas spēlē jūrmalnieki jau pirmajā puslaikā ieguva deviņu vārtu pārsvaru (16:7), bet visā spēlē triumfēja ar pārliecinošo +18 (37:19).

Rolands Ivanovs uzvarētāju labā guva 15 vārtus, savukārt Uldis Lībergs pievienoja piecus precīzus metienus. Ludzas sastāvā pa trim vārtiem iemeta Normunds Seņkāns, Aivars Strazds, Andrejs Zinovjevs un Austris Tuminskis.

"Jūrmalas Sports" pusfinālā sacentīsies ar "Celtnieku/LSPA". Otrajā pārī Dobeles "Tenax" spēkosies ar "Ogri/Miandum".

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv
News | Baltic Handball league

     [+] [-]

, 2015-03-29 19:33, pirms 9 gadiem
Kas notika Latgolam? Zaudēt -18 Izškirošajā spēlē, pie tam skatoties handball.lv spēles protokolā, bija visi labākie, plus daudzi prognozēja Ludzai vismaz 1/2, labākajā gadījumā finālu. Manuprāt kaut kas ir jāmaina komandai, redzot degradāciju!

  -1 [+] [-]

, 2015-03-29 19:50, pirms 9 gadiem
Jūrmala ir jaudīga!

     [+] [-]

, 2015-03-29 20:33, pirms 9 gadiem
Jameson1 rakstīja: Kas notika Latgolam? Zaudēt -18 Izškirošajā spēlē, pie tam skatoties handball.lv spēles protokolā, bija visi labākie, plus daudzi prognozēja Ludzai vismaz 1/2, labākajā gadījumā finālu. Manuprāt kaut kas ir jāmaina komandai, redzot degradāciju!
Bez fiziskās sagatavotības play-offā nav, ko meklēt. Apnika skatīties, kā ludzānieši vārtījās pa grīdu un prasīja 2min noraidījumus.

  +3 [+] [-]

, 2015-03-29 20:40, pirms 9 gadiem
Dievs nav mazais beerns, Latgols regulaaraas sezonas beigaas gribeeja ieguut labaakus pretiniekus 1/2, bet sanemiet jau 1/4 )) Taa tam buut...

  -1 [+] [-]

, 2015-03-30 01:00, pirms 9 gadiem
Tā pat neviens to latgolu negribēja redzēt!

     [+] [-]

, 2015-03-30 10:00, pirms 9 gadiem
pasaules gals rakstīja: Dievs nav mazais beerns, Latgols regulaaraas sezonas beigaas gribeeja ieguut labaakus pretiniekus 1/2, bet sanemiet jau 1/4 )) Taa tam buut...
Pēc loģikas spriežot, Latgols treneru un komandas vadības mērķis pēdējā kārtā, uzskatāmi zaudējot mājās LSPA komandai, bija nespēlēt ar Dobeles Tenax komandu. Principā mērķis ir izpildīts - ar Tenax komandu Latgols nespēlēs, tāpēc komanda vadības uzstādīto mērķi ir izpildījuši par visiem 100%.
Lai arī neredzēju spēli un nezinu visus apstākļus, taču pēc rezultāta spriežot, komandu tendenciozi "notiesāja", jo komanda spēlēja izbraukumā, turklāt visiem skauž Latgols lieliskie panākumi pēdējās sezonās, fanu atbalsts mājas spēlēs un tagad jau arī trenera iekļūšana starptautiskajā arēnā. Latgols tagad būs kā saniknots zvērs un noteikti izcīnīs trofeju nākamajā sezonā - šaubu nav!!!

     [+] [-]

, 2015-03-30 12:49, pirms 9 gadiem
Ja Latgols grib izcīnīt trofeju nākamsezon, tad kaut kas tomēr ir jāmaina, vai treneris vai jāpiesaista spēcīgus spēlētājus
AssKing rakstīja: Pēc loģikas spriežot, Latgols treneru un komandas vadības mērķis pēdējā kārtā, uzskatāmi zaudējot mājās LSPA komandai, bija nespēlēt ar Dobeles Tenax komandu. Principā mērķis ir izpildīts - ar Tenax komandu Latgols nespēlēs, tāpēc komanda vadības uzstādīto mērķi ir izpildījuši par visiem 100%.
Lai arī neredzēju spēli un nezinu visus apstākļus, taču pēc rezultāta spriežot, komandu tendenciozi "notiesāja", jo komanda spēlēja izbraukumā, turklāt visiem skauž Latgols lieliskie panākumi pēdējās sezonās, fanu atbalsts mājas spēlēs un tagad jau arī trenera iekļūšana starptautiskajā arēnā. Latgols tagad būs kā saniknots zvērs un noteikti izcīnīs trofeju nākamajā sezonā - šaubu nav!!!

  +2 [+] [-]

, 2015-03-30 13:27, pirms 9 gadiem
Jameson1 rakstīja: Ja Latgols grib izcīnīt trofeju nākamsezon, tad kaut kas tomēr ir jāmaina, vai treneris vai jāpiesaista spēcīgus spēlētājus
Ne jau trenerī ir problēma, jo treneris ir augstākās raudzes pasaules līmeņa speciālists, ko viņš drīz pierādīs staprtautiskajā arēnā, bet problēma ir spēlētāju vājajā sagatavotībā, meistarības trūkumā un handbola neizpratnē. Es domāju ir jāatlaiž visi (!) šībrīža spēlētāji un jāpiesaista ukraiņi, krievi, baltkrievi, lai trenerim ir normāls materiāls ar ko strādāt un tad jau drīzumā čempionu līgas Final 4 notiks Ludzā un Latgols sacentīsies ar Barcelonu, PSG un THW Kiel par eiropas zeltu! Es domāju, ka Latgols straujākai attīstībai būtu jāpiedalās kādā spēcīgākā čempī nevis Latvijas čempionātā.

  +1 [+] [-]

, 2015-03-30 13:47, pirms 9 gadiem
AssKing...Ko tu pīpē?

     [+] [-]

, 2015-03-30 14:46, pirms 9 gadiem
Bet vai treneris nav atbildīgs par spēlētāju sagatavotību? Ja jau treneris ir augstākās raudzes speciālists, kāpēc vinš nesagatavoja Latgols esošos spēlētājus izškirošai spēlei? Manuprāt tieši trenerim pirmām kārtām jāuznemas vaina par -18 zaudējumu
AssKing rakstīja: Ne jau trenerī ir problēma, jo treneris ir augstākās raudzes pasaules līmeņa speciālists, ko viņš drīz pierādīs staprtautiskajā arēnā, bet problēma ir spēlētāju vājajā sagatavotībā, meistarības trūkumā un handbola neizpratnē. Es domāju ir jāatlaiž visi (!) šībrīža spēlētāji un jāpiesaista ukraiņi, krievi, baltkrievi, lai trenerim ir normāls materiāls ar ko strādāt un tad jau drīzumā čempionu līgas Final 4 notiks Ludzā un Latgols sacentīsies ar Barcelonu, PSG un THW Kiel par eiropas zeltu! Es domāju, ka Latgols straujākai attīstībai būtu jāpiedalās kādā spēcīgākā čempī nevis Latvijas čempionātā.

  +1 [+] [-]

, 2015-03-30 14:50, pirms 9 gadiem
Kauns,kauns,bet tā arī vajag,nav ko speciāli domāt,kurš labāks,kurš sliktāks pretinieks,labi ka tā sanāca ka Jūrmala vinēja pierādot ka nevar izvēleties pretiniekus un pie tam vel tik pazemojoši parbrauca pāri Latgols zvaizgznēm ar treneri,ka te daži saka augstākās raudzes speciālistu.

     [+] [-]

, 2015-03-30 15:49, pirms 9 gadiem
BeIdzot kāds ir ierādījis īsto vietu šiem čempioniem! Nav ko izvēlēties pretiniekus, un spēlēt negodīgi! Kur ir palikuši Latgola lielie atbalstītāji, kuri šeit rakstīja, ka nu play offā Latgols iess visiem pāri un tiks finālā ? Smiekli nāk

     [+] [-]

, 2015-03-30 19:23, pirms 9 gadiem
Puišu žēl, treneru un vadības gan nē. Tikai tagad nevajag , ka puiši nepaspēja saspēlēties savā starpā. Un vēl, par izlases treneri nozīmē to, kurš visiem demonstratīvi parāda , ka uz godīgas spēles principiem viņam ir uzspļaut!

     [+] [-]

, 2015-03-30 19:36, pirms 9 gadiem
Pilnībā piekrītu!!! Manuprāt, trenerim ir jāatkāpjas, jādod iespēja citiem, un vēlāk ar jauniem spēkiem un jaunu motivāciju var atgriezties Latgols komandā atkal! Liels paldies par paveikto pēdējo 3 sezonu laikā, tas tik tiešām bija liels panākums, bet komandai ir vajadzīgaS jaunas asinis, jauns, motivēts treneris!
cicux rakstīja: Puišu žēl, treneru un vadības gan nē. Tikai tagad nevajag , ka puiši nepaspēja saspēlēties savā starpā. Un vēl, par izlases treneri nozīmē to, kurš visiem demonstratīvi parāda , ka uz godīgas spēles principiem viņam ir uzspļaut!

     [+] [-]

, 2015-03-30 21:15, pirms 9 gadiem
4alis rakstīja: AssKing...Ko tu pīpē?
Viņs nepīpē, viņs dzer bonopartu un daudz

     [+] [-]

, 2015-03-30 21:23, pirms 9 gadiem
Kam tad trenēt Latgolu, ja nē Andrejam Narnickim? Gendelim-????? Var paskatīties, kad Gendelis trenēja LSPA komandu, neko labu tas nedeva.Es neuzskatu Gendeli par labu kandidātu.Bet citu treneru Ludzā nav.

     [+] [-]

, 2015-03-30 22:45, pirms 9 gadiem
Jaunais talants Dalibo varētu vai ir jāpiesaista piemēram Molotanovs, kam Ludza nav sveša!Vai tu gribi lai Latgols turpina degradēties?!?
gambits1 rakstīja: Kam tad trenēt Latgolu, ja nē Andrejam Narnickim? Gendelim-????? Var paskatīties, kad Gendelis trenēja LSPA komandu, neko labu tas nedeva.Es neuzskatu Gendeli par labu kandidātu.Bet citu treneru Ludzā nav.