Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Covid-19 dēļ Dobeles ''Tenax'' iekļūst EHF Eiropas kausa 3.kārtā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Covid-19 dēļ Dobeles ''Tenax'' iekļūst EHF Eiropas kausa 3.kārtā
Māris Veršakovs. Foto: Tenax Dobele

Latvijas handbola klubs Dobeles ''Tenax'' savā Facebook lapā publicējis informāciju, ka Covid-19 pandēmijas dēļ ir atcelta EHF Eiropas kausa 2.kārtas spēle pret Helsinku klubu ''IFK'', tādējādi bez cīņas iekļūstot 3.kārtā.

Eiropas kausa 2.kārtā Latvijas čempioniem Dobeles ''Tenax'' bija paredzēts spēlēt pret Helsinku ''IFK''. Sākotnēji spēles bija paredzēts aizvadīt 10. vai 11.oktobrī savā laukumā un pēc nedēļas Somijā, taču vēlāk EHF ieviesa korekcijas kalendārā un bija plānots mačus aizvadīt novembra vidū.

Šodien Dobeles ''Tenax'' savā Facebook lapā informējis, ka bez cīņas iekļuvis EHF kausa 3.kārta. Covid-19 pandēmija arī ietekmējusi šo turnīru un Somijā noteikto ierobežojumu dēļ spēli nav iespējams aizvadīt. Abas komandas gan darījušas visu iespējamo, lai spēles varētu notikt. Šis lēmums gan arī nozīmē to, ka Latvijas čempionvienība iekļuvusi nākamajā kārtā bez cīņas, kur jau drīzumā izlozē noskaidros savus nākamos pretiniekus.

Latvijas čempionātā līdz šim Dobeles ''Tenax'' izcīnījusi uzvaras visās četrās spēles un turnīra tabulā ieņem otro vietu.

Izmantotie resursi:
https://handball.lv/news/covid-19-d...
https://www.facebook.com/dobeles.tenax

     [+] [-]

, 2020-09-28 19:16, pirms 4 gadiem
diezgan dīvains lēmums.
Jokerit var vazāties pa rusņu un rusņas komandas spēlēt kaut kādu krievu čempi, bet eirokausos nevar spēlēt savā starpā Latvijas un somu klubi