Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Sondors/Līcis tiesās "IHF Super Globe" finālu, Krištopānam spēle par bronzu

Jānis Pārums

Sondors/Līcis tiesās "IHF Super Globe" finālu, Krištopānam spēle par bronzu
Tiesnešu pāris Zigmārs Sondors/Renārs Līcis un Dainis Krištopāns. Foto: EHF Euro/BGK Meshkova

Šodien IHF Super Globe turnīra finālspēli tiesās Latvijas vadošais tiesnešu pāris Zigmārs Sondors un Renārs Līcis, savukārt spēli par trešo vietu aizvadīs Dainis Krištopāns un viņa pārstāvētais klubs Skopjes "Vardar".

Zigmārs Sondors/Renārs Līcis šajā turnīrā tiesāja arī atklāšanas spēli starp "Barcelona" un "Esperance Tunis" (42:24), un Latvijas tiesnešiem uzticēta arī finālspēle, kurā tiksies pēdējo divu gadu čempione "Fusche Berlin" un jau pieminētā "Barcelona", kura pie dalības turnīrā tika tikai ar organizatoru īpašo uzaicinājumu jeb "wild card".

Jau ziņots, ka turnīra ceturtdaļfinālā Daiņa Krištopāna pārstāvētā Skopjes "Vardar" ar 30:22 pieveica Irānas klubu "Naft & Gaz Gachsaran", bet Krištopāns izcēlās ar diviem vārtu guvumiem.

Savukārt turnīra pusfinālā "Vardar" pretī stājās "Barcelona". Maķedonijas klubs atklāja spēles rezultātu pēc Timura Dibirova gūtajiem vārtiem, taču puslaika turpinājumā nokļuva iedzinējos pat ar -7 (3:10, 4:11), tiesa, iegūto deficītu līdz pārtraukumam spēja sadeldēt līdz 12:15. Otrajā puslaikā Skopjes komandai vairākkārt izdevās pietuvoties līdz minimumam un panākt arī izlīdzinājumu, tomēr pēdējās piecas minūtes pārliecinošāk aizvadīja "Barcelona", sagādājot "Vardar" zaudējumu – 28:31. Dainis Krištopāns vārtus neguva, lai arī uzbruka daudz (0/7) un nopelnīja dzelteno kartīti.

Spēlē par trešo vietu "Vardar" šodien plkst. 17:00 sacentīsies ar mājinieci "Al Sadd", savukārt plkst. 19:00 finālspēle starp "Fusche Berlin" un "Barcelona", kuru, kā jau ziņots, tiesās Zigmārs Sondors un Renārs Līcis.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv