Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Apbalvoti Latvijas čempionāta handbolā medaļnieki

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Apbalvoti Latvijas čempionāta handbolā medaļnieki
Jūrmalnieki aplaista bronzas kausu
Foto: skjs.lv

Punktu Latvijas čempionātam nedēļas nogalē pielika Dobeles "Tenax" un "Jūrmalas sports" handbolisti, kas, uzvarot attiecīgi "SK Latgols" un "Inčukalns-RVR" saņēma sudraba un bronzas medaļas.

Vakardien jūrmalnieki ar 31:23 (16:12) pieveica Ludzas handbolistus. Jūrmalnieku labā 12/1 vārtus guva Kristaps Ence , 7/1 - Rolands Ivanovs, bet piecus Edvīns Latkovskis, savukārt ludzāniešu rindās rezultatīvākie bija Vitālijs Borisenko - 7/1, Jānis Ločs - piecus, Edgars Rancāns - četrus vārti.

"Tenax" handbolisti šovakar ar 42:35 (18:14) pieveica "Inčukalns-RVR" vienību. Rezultatīvākais uzvarētājiem ar astoņiem vārtiem bija Gints Apals, savukārt sešas reizes precīzs bija Sergejs Kalniņš un Gints Grandbergs. Pretiniekiem pa septiņiem vārtiem guva Jānis Smagars un Artūrs Lazdiņš.

Vēl vakardien "Ogres SC" izbraukumā ar 36:31 (19:18) pieveica "Stopiņu NHK" handbolistus. Šajā spēlē rezultatīvākā spēlētāja titulu nodrošināja 18 gadus vecais Ulbrokas komandas spēlētājs Andris Lazda, kurš visā sezonā 18 spēlēs guva 162/25 vārtus. Šajā mačā viņš bija precīzs 9/3 reizes, savukārt sešus vārtus guva Raivis Pētersons. Pretiniekiem 16/3 reizes precīzs bija Artis Laganovskis, bet septiņas - Andrejs Mancurovs.

Pēdējā sezonas spēlē ASK handbolisti ar 34:24 (15:13) pieveica līgas vājāko komandu "HK S&A". Uzvarētāju labā 12 vārtus guva Agris Kušners, bet pa sešiem - Ēriks Blūms un Uģis Samulis. Zaudētājiem 7/1 vārtus guva Mārtiņš Dāvidnieks, četrus - Artūrs Glāznieks.

Līdz ar to par 2010. gada Latvijas čempioniem kļuva "LSPA" handbolisti, otro vietu izcīnīja Dobeles "Tenax", bet trešo - "Jūrmalas sports" vienība. Astoņas spēcīgākās vienības nodrošināja vietu "Biroja Pasaule" Latvijas kausa izcīņā. Izloze notiks jau pirmdien plkst. 14:00 Latvijas Handbola federācijas telpās.

Vietu sadalījums Latvijas čempionātā vīriešiem.
1. LSPA
2. Dobeles Tenax
3. Jūrmalas Sports
4. ASK
5. SK Latgols
6. Ogres SC
7. RTU
8. Inčukalns-RVR
9. Stopiņu NHK
10. HK S&A

Izmantotie resursi:
handball.lv

     [+] [-]

, 2010-03-28 22:07, pirms 14 gadiem
Nu Tenax un RVR spēle bija vistiešākajā nozīmē simboliska!
Nu izskatījās, ka spēlētāji laukumā parodēja rokasbumbu!