Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Jurdžs pagarina līgumu

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Jurdžs pagarina līgumu
Aivis Jurdžs
Foto: handball-hannover.de

Latvijas izlases handbolists Aivis Jurdžs ar Vācijas 1. bundeslīgas klubu "TSV Hannover-Burgdorf" pagarinājis līgumu līdz 2013. gadam.

"Mans sapnis Vācijas 1. bundeslīgā turpinās," teica 27 gadus vecais latvietis pēc līguma parakstīšanas ceremonijas. "Esmu ļoti priecīgs "TSV Hannover-Burgdorf" komandā, tāpēc varu turpināt attīstīties. Turklāt, mana draudzene Linda šeit jūtās ļoti labi, tāpēc es gribu palīdzēt klubam nostiprināties bundeslīgā."

Deviņās aizvadītajās spēlēs Vācijas 1. bundeslīgā Aivis Jurdžs šosezon guvis 37 vārtus, kas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā klubā ierindo otrajā vietā, bet visā līgā - 28. vietā. Šobrīd mūsu handbolists atrodas Īslandē, kur kopā ar Latvijas izlasi šodien aizvadīs pirmo 2012. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēli.

Kluba vadība ir apmierināti ar Aivja profesionālo attieksmi un, protams, iepriecināti par līguma pagarināšanu. Savā otrajā gadā Vācijas 1. bundeslīgā Jurdžs kļuvis par vienu no "TSV Hannover-Burgdorf" kluba līderiem, kā arī vienu no labākajiem līgas vārtu guvējiem no spēles.

Izmantotie resursi:
handball-world.com

  +3 [+] [-]

, 2010-10-27 09:33, pirms 13 gadiem
Prieks, par tādiem spēlētājiem.. ar saviem sapņiem, kas piepildās..
Lai veicas

  +3 [+] [-]

, 2010-10-27 10:11, pirms 13 gadiem
tā tik turpinat handbola nhl vai nba