Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Dainis Krištopāns rezultatīvākais pret bijušo klubu

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Dainis Krištopāns rezultatīvākais pret bijušo klubu
Dainim Krištopānam - 6 vārti spēlē pret bijušo komandu.
Foto: bgk-meshkova.com

SEHA handbola līgā trešo uzvaru guva Daiņa Krištopāna pārstāvētais Baltkrievijas čempions Brestas HC "Meshkov", kas viesos ar 30:25 pārspēja Slovākijas čempionu Prešovas "Tatran". Visvairāk vārtu Brestas komandā guva Krištopāns, kurš savu bijušo klubu sarūgtināja 6 reizes.

Pirmo puslaiku viesi uzvarēja ar 14:10 un arī otrā puslaika sākumā viņiem bija četru vārtu pārsvars, taču tad tika zaudēti pieci vārti pēc kārtas - 16:17. Tieši tad atkal trīs reizes izcēlās Krištopāns, kurš laikā no 42. līdz 48. minūtei guva trīs vārtus - vienreiz panāca neizšķirtu un divreiz izvirzīja Brestas komandu vadībā. Galotnē viesi atkal bija pārāki - 30:25.
Tagad ar 10 punktiem 5 spēlēs (SEHA līgā par uzvaru pienākas 3 punkti) HK "Meshkov" pacēlies uz 2. vietu aiz Skopjes "Vardar", kam ir 16 punktu 6 spēlēs. Ar 9 punktiem seko trīs komandas - horvātu čempions Zagrebas PPD (4 spēlēs), ungāru čempions "Veszprem" (4) un slovēņu čempions "Pivovarna Laško" (5).