Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Raitis Puriņš

Veršakovs turpina spēlēt rezultatīvi

Veršakovs turpina spēlēt rezultatīvi
Māris Veršakovs
Foto: vfl-edewecht.de

Arī šajā nedēļas nogalē centrālajā lomā Vācijā starp Latvijas handbolistiem ir Māris Veršakovs, kurš guva astoņus vārtus, tomēr viņa un Raimonda Šteina pārstāvētā komanda piedzīvoja zaudējumu.

Vācijas 2. bundeslīga

Ziemeļu zonā trešo uzvaru bez Armanda Uščina sastāvā izcīnīja "Dessau-Roßlauer HV", kas ar 33:32 (16:14) izbraukumā pieveica "Wilhelmshavener HV" handbolistus, savukārt trešo zaudējumu piedzīvoja Māra Veršakova un Raimonda Šteina "VfL Edewecht", ar 25:28 (12:12) atzīstot "SV Post Schwerin" vienības pārākumu.

Māris Veršakovs guva 8/2 (pendeles 2/3), dalot rezultatīvākā spēlētāja godu savā komandā.

Turnīra tabulā "Dessau-Roßlauer HV" ieņem septīto vietu, savukārt "VfL Edewecht" ierindojas 12. pozīcijā.

Dienvidu zonā trešo uzvaru izcīnīja Ģirta Lilienfelda "ThSV Eisenach", kas ar 34:24 (18:10) pārspēja "HSG Düsseldorf". Turpretī nesekmīgi spēlēja Ingara Dudes "HG Saarlouis", ar 30:34 (14:21) piekāpās "TV 1893 Neuhausen" vienībai, bet Mareka Skabeiķa "EHV Aue" 24:25 (13:10) atzina "TSG Groß-Bieberau" pārākumu.

Lilienfelds guva četrus vārtus, savukārt Dude bija precīzs divas reizes, kā arī 46. minūtē nopelnīja sarkano kartīti par trešo 2 minūšu noraidījumu.

Turnīra tabulā "ThSV Eisenach" ieņem piekto vietu, "EHV Aue" - desmito, bet "HG Saarlouis" - 13. vietu.

Vācijas 3. līga

Dienvidu zonā trīs no četriem Latvijas handbolistu pārstāvētajiem klubiem izcīnīja uzvaras. Jāņa Pavloviča un Margota Valkovska "HSC Bad Neustadt" ar 27:20 pieveica "TV Jahn Duderstadt", Ivara Serafimoviča "ESV Lokomotive Pirna" ar 29:20 pārspēja "Lehrter SV", bet Edgara Kukšas "GSV Eintracht Baunatal" ar 29:28 uzvarēja "HSG Nieder-Roden". Pirmo zaudējumu sezonā piedzīvoja Jāņa Grišanova "HC Einheit Halle 05", ar 23:32 piekāpjoties "TV Gelnhausen".

Valkovskis guva sešus vārtus, Pavlovičs bija precīzs divreiz, Serafimovičs pretinieku vārtsargu pārspēja piecas reizes, savukārt par Grišanova veikumu informācija pagaidām nav pieejama.

Turnīra tabulā sesto vietu ieņem Serafimoviča komanda, astoto - Grišanova, devīto - Kukšas, savukārt 11. vietā ierindojas Pavloviča un Valkovska klubs.

Sekmīgi rietumu zonā cīnījās arī Valda Gūtmaņa "SG Schalksmühle-Halver", kas ar 34:32 pieveica "HSE Hamm" vienību. Mūsu handbolists guva vienus vārtus. Turnīra tabulā viņa klubs ar trīs uzvarām ieņem otro vietu.

Izmantotie resursi:
handball-world.com
bundesligainfo.de - Handball von A bis Z


U16 grupas uzvarētāji puišiem Salaspils SS komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.
1

Latvijas čempionātā jauniešiem handbolā visvairāk pirmo vietu Salaspilij un Dobelei

Latvijas jaunatnes čempionātā vairākās vecuma grupās apbalvoti godalgoto vietu ieguvēji meiteņu un zēnu kategorijās no U12 līdz U10 grupai, visvairāk pirmo vietu izcīnot Salaspils Sporta skolai, kuras kontā trīs zelti, savukārt Dobeles SS un Ludzas NSS attiecīgi divi un viens tituls.
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Oliver Zimmermann/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns bombardē Vācijas Bundeslīgā

Vācijas handbola Bundeslīgas pirmajā pieciniekā jeb Eirokausu zonā nostiprinājās "Melsungen", izbraukumā ar 28:23 pārspējot Manheimas "Rhein-Neckar Löwen".
Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.