Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Arvis Laganovskis saņem vienas spēles diskvalifikāciju

Jānis Pārums

Arvis Laganovskis saņem vienas spēles diskvalifikāciju
Arvis Laganovskis
Foto: Ritvars Raits

SynotTip handbola Virslīgas komandas "Ogre/Miandum" spēlētājs Arvis Laganovskis saņēmis vienas spēles diskvalifikāciju, informē Latvijas Handbola federācijas sacensību komisija.

SynotTip handbola Virslīgas ceturtdaļfināla spēlē diskvalifikācijas par rupjību saņēma ogrēnietis Arvis Laganovskis un jūrmalnieks Raitis Narme. Abas diskvalifikācijas tika traktētas pēc LHF soda sankciju reglamenta 1.2.punkta. Šis incidents tika papildus izskatīts LHF sacensību komisijas ietvaros un izvērtējot notikušā apstākļus(atkārtoti uzklausot spēles tiesnešus, analizējot spēles video) tika nolemts:

-atstāt spēkā spēles protokolā veikto tiesnešu ierakstu par diskvalifikācijas traktējumu R. Narmem, piespriežot Jūrmalas Sports komandai soda naudu 40,-Eur apmērā
- atstāt spēkā spēles protokolā veikto tiesnešu ierakstu par diskvalifikācijas traktējumu Arvim Laganovskim un pēc LHF soda sankciju reglamenta 4.1.punkta, vadoties pēc kritērijiem (agresivitātes izpausme incidenta laikā, kā arī 23.02.2017. līdzīga rakstura diskvalifikācija spēles HK Ogre/Miandum – Tenax Dobele laikā), piespriest HK Ogre/Miandum komandai soda naudu 80,-Eur apmērā un diskvalificēt Arvi Laganovski uz nākamo Latvijas čempionāta SynotTip Virslīgas spēli 1.aprīlī pret "Jūrmalas Sportu".

Jāatgādina, ka pirmajā ceturtdaļfināla spēlē "Ogre/Miandum" izbraukumā ar 29:26 pieveica "Jūrmalas Sportu" un tieši Arvis Laganovskis kļuva par rezultatīvāko uzvarētāju rindās. Ceturtdaļfinālā uzvarētāji tiek noteikti divu spēļu summā.

LHF sacensību komisijas ziņojums

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

     [+] [-]

, 2017-03-27 23:36, pirms 7 gadiem
Ooo, iespējams, būs ĺoti aizraujoša spēle, bet vienu gan nevar saprast:
59:22 (Jūrmalai min.pārtr.+uzbrukums) un -1. Kā var dabūt -3!? Ko tad brīnamies, ka Baltkrieviem līdzīgi 2vàs sp.pēc kārtas ar savu uzbrukumu ielaižam pa vārtiem spēles pēdējās sekundēs, kā var tādu scenāriju sagatavot? Vai nu spēlē līdz "rokai" un met, jeb izspēlē labu iespēju un met, bet nońemt vārtusargu vienādos sastāvos un sasteigr metienu...kārtējais atgādinājums-tā nedrīkst!

     [+] [-]

, 2017-03-28 00:19, pirms 7 gadiem
Bauze, tagad Lagans... Trakums kau kaads, vai nu Ogree vieni kaushlji vai nu man saak likties kaarteejaa sazveerestiiba pret galveno titula pretendenti.... bet nu, kameer Poznjakam veel pulvers sauss, tikmeer Ogre buus zirgaa....

     [+] [-]

, 2017-03-28 06:52, pirms 7 gadiem
Maigs sods no LHF puses. Rupekļi Ogre. Par tīru handbolu. Jauku dienu...