Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Raitis Puriņš

Dobelnieki saņems sudrabu, jūrmalnieki - bronzu

Dobelnieki saņems sudrabu, jūrmalnieki - bronzu
Dobelnieki (sarkanie) saņems sudrabu, bet jūrmalnieki - bronzu
Foto: Reinis Lismanis, skjs.lv

Brīvdienās noslēgsies Latvijas čempionāts handbolā vīriešiem. Pēdējās kārtas rezultāti vairs nevar ietekmēt vietu sadalījumu, tāpēc atlicis apbalvot vairs tikai labākos.

Trešdien par Latvijas čempioniem pēc 19 gadu pārtraukuma kļuva "LSPA" handbolisti, kuri brīvdienās cīnās Baltijas līgas finālturnīrā. Sestdien pēc spēles ar "SK Latgols" handbolistiem Spuņņciemā bronzas medaļas saņems jūrmalnieki, bet svētdien pēc mača ar "Inčukalns-RVR" vienību Dobelē sudraba godalgas kaklā kārs "Tenax" spēlētāji. Par palikšanu virslīgā ar 1. līgas spēcīgāko vienību "HK Vaiņode" līdz divām uzvarām cīnīsies virslīgas vājākā komanda "HK S&A".

Liekas, ka arī rezultatīvākais spēlētājs jau tagad ir zināms, un tas visticamāk būs "Stopiņu NHK" līderis Andris Lazda, kurš vienu kārtu pirms beigām guvis 153/22 vārtus un tuvāko sekotāju Vitāliju Borisenko (SK Latgols) apsteidz par 12 vārtiem. Abiem, protams, vēl būs iespēja papildināt vārtu krājumu, tomēr izmaiņām secībā nevajadzētu notikt.

Lai Latvijas sieviešu čempionāta turnīra tabulā pakāptos uz trešo vietu, apsteigtu ogrēnietes un iegūtu teorētiski vājāku pretinieku pusfinālā "Stopiņu NHK" handbolistēm atliek svētdien izbraukumā pieveikt Dobeles SS komandu, kas šosezon vēl nav izcīnījusi nevienu uzvaru. Ja tā notiks, tad pusfinālā līdz divām uzvarām "LSPA" handbolistes spēlēs ar "Ogres SC" vienību, savukārt "Stopiņu NHK" komanda cīnīsies ar Ludzas SHK. Abu pāru uzvarētājas iekļūs finālā, bet zaudētājas cīnīsies par bronzas medaļām.

Vietu sadalījums Latvijas čempionātā vīriešiem.
1. LSPA
2. Dobeles Tenax
3. Jūrmalas Sports
4. ASK
5. SK Latgols
6. Ogres SC
7. RTU
8. Inčukalns-RVR
9. Stopiņu NHK
10. HK S&A

Izmantotie resursi:
handball.lv


, 2010-03-27 10:37, pirms 14 gadiem
Vai handbolā vairs nenotiek play-offi ?????
, 2010-03-27 10:52, pirms 14 gadiem
Agris 77 rakstīja: Vai handbolā vairs nenotiek play-offi ?????
Tgd tik divus apļus izspēle un viss!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-03-27 11:43, pirms 14 gadiem
Dobele malači,solis augšup salidzinot ar pagajuso sezonu,malači,bet tas neatbrivo Aigaru Lazdiņu no saistibām pret LSPA. PARĀDS NAV BRĀLIS!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
, 2010-03-27 12:18, pirms 14 gadiem
teamhb.org (handbola menedzeris)(latviesu valodaa)
Foto: Latvijas Handbola federācija.

Veršakovs: "Atbildes spēlē pret "Granitas" jāsamazina kļūdu skaits un jāuzlabo metienu realizācija"

Šo sestdien Dobeles Sporta centrā “Tenax Dobele” handbolisti dosies atbildes spēlē pret Kauņas “Granitas-Karys”, lai cīnītos par iekļūšanu Baltijas līgas finālčetriniekā. “Tenax Dobele” komandas galvenais treneris Sandris Veršakovs uzsver, ka atbildes spēlē ir jāsamazina kļūdu skaits un jāuzlabo metienu realizācija.
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
1

Noskaidroti Latvijas kausa izcīņas pāri handbolā

2023./2024. gada noslēgumā vairākas Latvijas sieviešu un vīriešu komandas tiksies Latvijas kausa izcīņā. Šodien notikušajā Latvijas Handbola federācijas rīkotājā izlozē tika noskaidroti pāri, kādos komandas tiksies pirmajās spēlēs.