Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Tenax" gūst 40 vārtus un pārspēj "Ogri"

Rolands Eliņš

"Tenax" gūst 40 vārtus un pārspēj "Ogri"
Māris Veršakovs. Foto: handbols-dobele.lv

LETA. Dobeles "Tenax" ceturtdien "SynotTip" Latvijas handbola virslīgas otrā posma vadošās grupas spēlē izbraukumā apspēlēja "Ogri". "Ogre" mājās zaudēja Dobeles "Tenax" ar 26:40 (14:20).

Uzvarētāju labā Māris Veršakovs deviņos metienos guva astoņus vārtus, tai skaitā realizējot vienīgo septiņu metru soda metienu, bet pretiniekiem pieci vārti septiņos metienos Arvim Laganovskim.

Otrā posma līderu grupā vadībā ar desmit punktiem trijās spēlēs ir "Tenax", kuriem seko "Celtnieks" ar septiņiem punktiem. Trīs punkti ir "Latgols" vienībai, bet divi punkti - "Ogrei".

Otrajā ešelonā pēc astoņi punkti trijos mačos ir "Vaiņode", tālāk ar septiņiem punktiem četrās spēlēs ir "Jūrmalas Sports". Seši punkti piecās cīņās ir MSĢ/LAT-2000 handbolistiem, bet pieci punkti četros mačos - ASK/LSPA.

Izmantotie resursi:
LETA