Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Krištopāns iemet gandrīz trešo daļu komandas vārtu Vācijas Bundeslīgā

Rolands Eliņš

Krištopāns iemet gandrīz trešo daļu komandas vārtu Vācijas Bundeslīgā
Dainis Krištopāns. Foto: imago images/Nordphoto/Scanpix

Latvijas handbolists Dainis Krištopāns šovakar aizvadīja spēli Vācijas Bundeslīgā, izceļoties ar deviņiem vārtu guvumiem, taču viņa pārstāvētā Berlīnas „Fuchse” vienība tik un tā piedzīvoja negaidītu zaudējumu 30:32 pret līgas pastarīti „Nordhorn-Lingen”.

Dainis Krištopāns aizvadīja savu trešo spēli Bundeslīgā. Iepriekšējās divās viņš bija guvis pa četriem vārtiem, bet šovakar vienā pašā spēlē iemeta vairāk nekā abās iepriekšējās. Krištopāns trāpīja deviņus no 12 metieniem, gūstot gandrīz trešo daļu no savas komandas 30 vārtiem.

Krištopāns šodien savā statistikā spēlē, kuru klātienē vēroja gandrīz seši tūkstoši skatītāju, ierakstīja arī piecas rezultatīvas piespēles un vienu bloķētu metienu. Viņš bija savas komandas rezultatīvākais spēlētājs, bet ar astoņiem vārtiem atzīmējās dānis Hanss Lindbergs.

Savukārt pretinieku rindās vēl ražīgāks vakars sanāca austrietim Robertam Vēberam, kurš guva 14 vārtus, tiesa, sešus no tiem ar septiņu metru soda metienu. „Fuchse” vienība pēc pirmā puslaika atradās iedzinējos ar 12:14 un līdzvērtīgi aizvadītajā spēlē prata panākt neizšķirtu 29:29 divas minūtes pirms beigām. Taču „Nordhorn-Lingen” iemeta trīs vārtus pēc kārtas un svinēja uzvaru, un „Fuchse” neglāba arī Krištopāna precīzais uzbrukums 12 sekundes pirms beigām.

Bundeslīgas kopvērtējumā Krištopāna komanda saglabā piekto vietu, kamēr tās šodienas pretiniece ir vājākā komanda līgā, kas svinēja savu tikai otro uzvaru šosezon un pirms spēles tika uzskatīta par milzīgu pastarīti.

Pie uzvaras Bundeslīgā toties tika Evara Klešnika pārstāvētā „Lemgo”, kas ar 32:27 pārspēja „Wetzlar”. Klešniks vārtus neguva un mača statistikā atzīmējās ar vienu bloķētu metienu un diviem divminūšu noraidījumiem.

Klešnika komanda nav zaudējusi jau piecās spēlēs pēc kārtas (četras uzvaras un viens neizšķirts) un pakāpusies uz desmito vietu kopvērtējumā.

     [+] [-]

, 2020-02-28 09:58, pirms 4 gadiem
Taču „Nordhorn-Lingen” iemeta trīs vārtus pēc kārtas un svinēja uzvaru, un „Fuchse” neglāba arī Krištopāna precīzais uzbrukums 12 sekundes pirms beigām.

Interesanti, vai ir bijis tāds gadījums, kur komanda ir atspēlējusies no mīnus trīs pēdējo 12 sek laikā?