Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"HK ASK" un "Jūrmalas sports" mēģinās revanšēties

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"HK ASK" un "Jūrmalas sports" mēģinās revanšēties
Kristaps Ence (Jūrmalas sports)
Foto: Reinis Lismanis, skjs.lv

Latvijas čempionātā vīriešiem sestdien notiks divi interesanti mači. Par zaudējumiem pirmajā aplī Ludzā, tiekoties ar "SK Latgols", mēģinās revanšēties "HK ASK", savukārt "Jūrmalas sports" mēģinās turpināt izmantot sava laukuma priekšrocības Spuņņciemā pret Dobeles "Tenax" handbolistiem.

Pirmajā aplī ASK handbolisti Rīgā rezultatīvā cīņā ar 41:42 piekāpās Ludzas vienībai, savukārt jūrmalnieki Dobelē piedzīvoja zaudējumu ar 26:27. Par labu pagājušā gada zaudētājiem spēlē vairāki faktori. ASK vienība ar katru maču turpina demonstrēt aizvien labāk sniegumu, savukārt "Tenax" komanda Spuņņciemā nav uzvarējuši iepriekšējās divas spēles.

Dobeles handbolistiem nepieciešama uzvara, lai saglabātu izredzes uz Latvijas čempionāta zelta medaļām, savukārt pārējās komandas turpina cīnīties par bronzas godalgām.

Latvijas čempionāts vīriešiem.
27. februāris.

13:00 Ludzā, SK Latgols - HK ASK
17:00 Spuņņciemā, Jūrmalas sports - Dobeles Tenax
17:30 ASK, Inčukalns-RVR - HK S&A
28. februāris.
12:00 Ogrē, Ogres SC - LSPA
14:30 VEF, RTU - Stopiņu NHK

Izmantotie resursi:
handball.lv

     [+] [-]

, 2010-02-27 13:42, pirms 14 gadiem
ASK uzvarēs,tur nav divu domu,lai veicas džekiem.
Un dobelnieki arī pieveiks jūrmalniekus.

     [+] [-]

, 2010-02-27 14:28, pirms 14 gadiem
Tur jau tā lieta, ka Tenax vispār Jūrmalu nav uzvarējusi viesos, kamēr tās apmešanās vieta ir Spuņciems! Beit laiks lauzt tradīciju!