Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

ASK handbolisti uzvar Ludzā

Jānis Pārums

ASK handbolisti uzvar Ludzā
Jānis Gremzde
Foto: Reinis Lismanis, skjs.lv

Šodien Latvijas vīriešu handbola čempionātā pie panākuma tika ASK handbolisti, kas izbraukuma spēlē Ludzā ar 38:27 pieveica vietējo "Latgols" komandu, informē turnīra organizatori.

Salīdzinoši līdzīgs izvērtās spēles pirmais puslaiks, kuru tomēr ar triju punktu pārsvaru noslēdza ASK – 16:13. Pēc pārtraukuma rīdzinieku pārākums vairs šaubas neradīja – pārsvars tika palielināts un izcīnīta pārliecinoša uzvara ar 38:27. Šis ASK komandai tas bija devītais panākums 14 spēlēs. Interesanti, ka pēc šī mača "armijnieku" gūto un zaudēto vārtu bilance sasniegusi apaļus ciparus – 500:400.

Uzvarētāju labā 11 vārtus guva Jānis Gremzde, deviņi vārti – Ērikam Blūmam. Zaudētājiem 7/3 vārtus guva Vitālijs Borisenko.

Pēc izcīnītā uzvaras ASK handbolisti joprojām par diviem punktiem turnīra tabulā atpaliek no "SK Latgols" vienības un ieņem ceturto vietu. No komandām, kas vēl pretendē uz medaļām "armijniekiem" atlicis spēlēt ar "LSPA" handbolistiem, savukārt "SK Latgols" vēl ir priekšā mači ar jūrmalniekiem, dobelniekiem un LSPA.

Izmantotie resursi:
handball.lv