Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Raitis Puriņš

Putra atgriežas Latvijas izlases vārtos

Putra atgriežas Latvijas izlases vārtos
Dainis Putra darbībā
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Rītdienas Rīgas Domes kausa izcīņas spēlē pret Beļģiju Olimpiskajā sporta centrā Rīgā Latvijas handbola izlases vārtus sargās Helmuts Tihanovs un Dainis Putra.

Pilnā sastāvā uz šīsdienas treniņu beidzot bija sapulcējies viss treneru kolektīvs - Andris Gulbis, Edgars Švanks un Valdis Labanovskis, kuri aicināja mačā ar Beļģiju parādīt labu sniegumu, kā arī cīņassparu un vēlēšanos uzvarēt.

Rīgas Domes kausa izcīņas pirmajā mačā Latvijas valstsvienībā debitēs uzreiz divi handbolisti 22 gadus vecais Artis Kurmēns un 19 gadus vecais Oskars Arājs, kuri abi spēlē Latvijas čempionāta līdervienībā "LSPA". Turklāt atgriešanās mačs valstsvienības sastāvā tas būs saspēles vadītājam Edgaram Vadzītim, kā arī Dobeles "Tenax" vārtu vīram Dainim Putram. Diemžēl ģimenes apstākļu dēļ rītdien nespēlēs Māris Veršakovs, bet īslaicīgas veselības problēmas ir Arnoldam Straumem. Muguras savainojuma dēļ galvaspilsētas mačos nepiedalīsies arī Ivars Serafimovičs.

Uz rītdienas maču pa taisno no Zviedrijas ieradīsies arī Elvijs Borodovskis. Viņam vēl šodien paredzēta spēlē Zviedrijas elites līgā. Jāatzīmē, ka mačs ar Beļģiju simtā spēle būs Margotam Valkovskim.

Atgādinām, ka jau rītdien 27. decembrī Latvijas izlase aizvadīs pirmo maču tradicionālajā Rīgas Domes kausa izcīņā, plkst. 13:50 Olimpiskajā sporta centrā Rīgā tiekoties ar Beļģijas valstsvienību. Spēli tiešraidē demonstrēs arī LTV7. Tas ir viens no pārbaudes turnīriem, pirms gaidāmā 2011. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra, kas janvārī notiks Luksemburgā.

Latvijas izlases sastāvs mačā ar Beļģiju: Helmuts Tihanovs, Dainis Putra, Agris Kušners, Oskars Arājs, Raimonds Trifanovs, Edgars Vadzītis, Artis Kurmēns, Kaspars Lisovskis, Valdis Gūtmanis, Elvijs Borodovskis, Ēriks Blūms, Jānis Pavlovičs, Margots Valkovskis, Uldis Lībergs, Arnolds Straume (?)

Izmantotie resursi:
handball.lv


, 2009-12-26 20:01, pirms 14 gadiem

atvainojiet!
, 2009-12-26 20:10, pirms 14 gadiem
viss kas saistits ar Rīgas Domi...pērkamie un pārdodamie....apsveicu tos virirshus kuriem sievas strādā šai draaztuvē!!!!!!
, 2009-12-26 20:14, pirms 14 gadiem
nav info cik maksaa biljetes uz speeleem?
, 2009-12-26 20:25, pirms 14 gadiem
dimpchs rakstīja: nav info cik maksaa biljetes uz speeleem?
Ieeja brīva!
Slēpts komentārs: Timofejs
, 2009-12-26 21:11, pirms 14 gadiem
Timofejs rakstīja: gandrīz perfekta bilde - moments labs, aizmugurē arī visi līdzjutēji, tikai žēl, ka divi vien
ņjā žēl ka neesi bijis šai zālē un nezini kur ir izvietotas fanu tribīnes... (fool)
, 2009-12-26 21:18, pirms 14 gadiem
Es rīt būšu, jāpaskatās, kā Kurmis balstiniekus piek gar ausīm....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-12-26 22:14, pirms 14 gadiem
rīt jāskatās pa LTV7

kāpēc K.Ence nav sastāvā?
, 2009-12-27 00:48, pirms 14 gadiem
naftas magnāts rakstīja:
atvainojiet!
nesapratu?
U16 grupas uzvarētāji puišiem Salaspils SS komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.
1

Latvijas čempionātā jauniešiem handbolā visvairāk pirmo vietu Salaspilij un Dobelei

Latvijas jaunatnes čempionātā vairākās vecuma grupās apbalvoti godalgoto vietu ieguvēji meiteņu un zēnu kategorijās no U12 līdz U10 grupai, visvairāk pirmo vietu izcīnot Salaspils Sporta skolai, kuras kontā trīs zelti, savukārt Dobeles SS un Ludzas NSS attiecīgi divi un viens tituls.
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Oliver Zimmermann/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns bombardē Vācijas Bundeslīgā

Vācijas handbola Bundeslīgas pirmajā pieciniekā jeb Eirokausu zonā nostiprinājās "Melsungen", izbraukumā ar 28:23 pārspējot Manheimas "Rhein-Neckar Löwen".
Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.