Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

''RVR'' handbolisti izcīna ceturto uzvaru

Krišs Upenieks

Šovakar Ulbrokā tika aizvadīta viena Latvijas čempionāta handbolā spēle vīriešiem, kurā ''RVR'' handbolisti līdzīgā spēlē ar rezultātu 36:33 pārspēja ''Stopiņu NHK'' handbolistus, tiekot pie ceturtās uzvaras šajā sezonā.

Spēles pirmais puslaiks aizritēja ļoti līdzīgā cīņā, un arī uz tablo pēc tā bija līdzsvars - 15:15. Otro puslaiku mazliet labāk aizvadīja ''RVR'' handbolisti, uzvarot to ar 21:18, tādējādi triumfējot ar 36:33. Lielisku maču uzvarētāju sastāvā aizvadīja Pēteris Trojanovskis, kura kontā 11 vārti, bet astoņus vārtu guvumus pievienoja Jānis Smagars. Stopiņu komandā ar 10 vārtu guvumiem izcēlās Andris Lazda, bet astoņus iemeta Reinis Ozoliņš.

Aizvadītajās septiņās spēlēs ''RVR'' handbolisti tikuši pie četriem panākumiem, kas turnīra tabulā viņiem dod piekto vietu desmit komandu konkurencē, savukārt Stopiņu komanda ar vienu uzvaru un vienu neizšķirtu ir astotie. Līderpozīcijās ar piecām uzvarām sešos mačos ir Dobeles ''Tenax'' un ''ASK'' handbolisti.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija