Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Veršakovs: "Visi spēlētāji ieguva pārliecību par saviem spēkiem"

Krišs Upenieks

Veršakovs: "Visi spēlētāji ieguva pārliecību par saviem spēkiem"
Māris Veršakovs
Foto: handball.lv

Latvijas nacionālās izlases spēlētāja Māra Veršakova komentārs pēc 2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas cikla spēles (21:27) pret Slovēniju.

''Spēlei nebija ne vainas. Ilgi nebijām tikušies, aizvadījām divus treniņus. Pirmajā puslaikā bija vairākas kļūdas, bet izdevās uzvarēt spēles otro puslaiku. Kopumā ir redzams, ka komandai ir kur pielikt. Varam spēlēt labāk gan aizsardzībā, gan uzbrukumā. Prieks, ka bija vairāki nogriežņi spēlē, kad darbojāmies tiešām augstā līmenī,'' tā pēc spēles stāsta Latvijas izlases handbolists Māris Veršakovs.

''Esam priecīgi par to, ka vismaz puslaiku spējām uzvarēt pret tādu izlasi kā Slovēnija. Tas palīdzēs gatavoties svētdienas spēlei pret Nīderlandi. Visiem pierādījām, ka varam cīnīties ar spēcīgām izlasēm. Arī tie spēlētāji, kas nāca no rezervistu soliņa spēli nesabojāja. Visi spēlētāji ieguva pārliecību par saviem spēkiem. Jā, bija atsevišķi momenti, par kuriem jāpadomā pēc spēles, bet visu laiku bija sajūta, ka esam blakus un nekur viņus nelaižam.

Visiem bija labs sportiskais niknums. Varēja redzēt, ka visi ļoti grib sasniegt rezultātu. Arī uz rezervistu soliņa visi spēlētāji bija uzvilkti. Domāju, ka šīs visas emocijas vēl spilgtākas būs pret Nīderlandi. Zaudēt nekad nav patīkami, arī šādā spēlē. Zinu, ka arī pats varu spēlēt vēl labāk, vienmēr var labāk. Varēju iemest vēl kādus divus vārtus, taču neslēpšu, ka arī pats šajā spēlē ieguvu pārliecību,'' turpina Veršakovs.

''Ir nogurums pēc spēles. Bija lidojums praktiski pa nakti uz Slovēniju. Tas iedod nogurumu, bet Latvijā darīsim visu, lai ātri atjaunotos. Tāpat liela daļa no komandas spēlētājiem nav pieraduši spēlēt divas reizes nedēļā. Dainis Krištopāns visu sezonu spēlē tādā ritmā, bet citiem ir grūtāk. Bet visi zinām, ka mums ir iespēja rakstīt vēsturi. Tas uzliek papildus motivāciju un atbildību.

Domājot par spēli pret Nīderlandi, mājas sienas vienmēr palīdz. Reizēs, kad liekas, ka ir liels nogurums, bet jūtu skatītāju atbalstu, ir daudz vieglāk, tas nogurums it kā vienkārši pazūd. Zinām savu mērķi. Esam visi ar domām par uzvaru un saprotam, ka spēle pret Nīderlandi var būt ļoti izšķiroša. Mums nav kur atkāpties un nemaz nedomājam to darīt. Ir tikai viena doma - uzvarēt!'' noslēgumā piebilst Veršakovs.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

     [+] [-]

, 2018-10-27 14:19, pirms 5 gadiem
Kāpēc Lillenfelds nespēlē?