Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Aivim Jurdžam 11 vārti un uzvaras vārti, ThSV "Eisenach" - 2. vieta

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Aivim Jurdžam 11 vārti un uzvaras vārti, ThSV "Eisenach" - 2. vieta
Aivis Jurdžs guva 11 vārtus un tieši viņa precīzais metiens 12 sekundes pirms mača beigām atnesa ThSV "Eisenach" uzvaru.

Vācijas rokasbumbas 2. bundeslīgā Aivja Jurdža un Ģirta Lilienfelda pārstāvētais ThSV "Eisenach" ar 32:31 viesos pārspēja TV "Emsdetten" komandu un turnīra tabulā pirmo reizi šajā sezonā pacēlās uz 2. vietu. Uzvaras vārtus 12 sekundes pirms mača beigām guva Aivis Jurdžs, kura rēķinā kopā 11 vārti.

Pēc pirmā puslaika mājinieki bija vadībā ar 16:14, arī otrā puslaika vidū un desmit minūtes pirms mača beigām viņiem bija divu vārtu pārsvars - atticīgi 25:23 un 28:26. Viesi izvirzījās vadībā 54. minūtē pēc diviem pēc kārtas Jurdža gūtajiem vārtiem. Trīs reizes mājinieki panāca neizšķirtu un pēdējo reizi to paveica 27 sekundes pirms finālsvilpes. Aizenahas komandai ar atlikušo laiku pietika, lai nogādātu bumbu Jurdžam un 12 sekundes pirms beigām Aivis guva savus 11. un uzvaras vārtus šajā mačā - 32:31. Ģirtam Lilienfeldam - brīdinājums.
Pēc šīs uzvaras ThSV "Eisenach" turnīra tabulā pakāpās uz 2. vietu, taču tikai par punktu mazāk ir trim komandām - TV "Bittenfeld", HSG "Nordhorn Linden" un DJK "Rimpar Wolfe", savukārt līderei Leipcigas SC DHfK ir par 6 punktiem vairāk un viena spēle mazāk nekā ThSV "Eisenach". Tikai šīs piecas komandas vairs reāli var pretendēt uz iekļūšanu 1. bundeslīgā četras spēļu kārtas pirms finiša.
ThSV "Eisenach" nākamo spēli aizvadīs tikai 13. maijā savā laukumā ar VfL "Bad Schwartau" (pašreiz ieņem 10. vietu).

     [+] [-]

, 2015-04-27 00:49, pirms 9 gadiem
Zvērs!