Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Anatolijs Kreipāns

Krištopāns - Katārā, Prešova - tuvāk finālčetriniekam

Krištopāns - Katārā, Prešova - tuvāk finālčetriniekam
Viens no Latvijas izlases līderiem Dainis Krištopāns šo sezonu pabeigs Katāras komandā "Al Rayyan", bet jauno sezonu sāks Baltkrievijas čempiona Brestas HK "Meshkov" rindās.
Foto:...

Viens no Latvijas rokasbumbas izlases līderiem ludzānietis Dainis Krištopāns šo sezonu pabeigs vienā no spēcīgākajiem Katāras un Āzijas (2012. gada Āzijas Čempionu līgas uzvarētājs) klubiem " Al Rayyan" , bet nākamo sezonu sāks Baltkrievijas čempionvienībā Brestas HK "Meshkov", ar kuru viņa nu jau bijušais Prešovas "Tatran" spēkojas par tikšanu SEHA līgas finālčetriniekā.

Prešovas komanda trešdien ar 32:25 savā laukumā pārspēja "Nexe" klubu no Serbijas, savukārt Brestas komanda savā laukumā ar 17:29 piekāpās vienam no EHF Čempionu līgas favorītiem Ungārijas čempionam MKB-MVM " Veszprem". Tagad Vespremai ir 48 punkti (16 uzvaras 16 spēlēs), Skopjes "Vardar" - 36, Prešovai un Zagrebas PPD - pa 30, bet Brestas komandai - 27 punkti, taču tai ir par vienu spēli mazāk.
Prešovas "Tatran" 28. februārī savā laukumā spēlēs ar "Vardar", savukārt Bresta nākamajā dienā uzņems citu Skopjes komandu RK "Metalurg". Izšķirīgā visticamāk būs HK "Meshkov" un "Tatran" savstarpējā spēle 7. martā Brestā, taču Daini Krištopānu tas vairs neskar - viņš jau ir Katārā.
"Šodien vēl būs medicīniskā pārbaude, taču ir ļoti liela varbūtība, ka sezonu pabeigšu "Al Rayyan" komandā un Katārā būšu līdz 30. jūnijam," telefonsarunā pastāstīja Dainis Krištopāns. "Skaidrs arī tas, ka nākamsezon spēlēšu Brestas HK "Meshkov" komandā. Līgums jau ir noslēgts, tā ka šajā ziņā ir pilnīga skaidrība."
"Al Rayyan" komanda pērn Katāras čempionātā ieņēma 4. vietu. Tās galvenais treneris ir 1996. gada olimpiskais čempions Horvātijas izlases sastāvā Nenads Kljaičs. Katāras izlase nesen pārsteidzoši ieņēma otro vietu pasaules čempionātā, kas risinājās Dohā, uz Katāru pēdējos gados sezonas beigās dodas arvien vairāk pazīstamu handbolistu no Eiropas, ir naturalizēti ne tikai zināmi spēlētāji, bet arī vairāki jauni handbolisti, tā ka spēles līmenis vietējā handbola līgā ir pietiekami augsts un nekāds "kūrorts" sezonas beigās tas Dainim nebūs. Gluži otrādi.


, 2015-02-26 10:59, pirms 9 gadiem
Nav pieminēts pats svarīgākais - kāpēc tiek pamests Prešovas Tatran? Februārī beidzās līgums? Jocīgi.
, 2015-02-26 15:38, pirms 9 gadiem
Labs jautajums
, 2015-02-26 16:35, pirms 9 gadiem
Vai tik Daņam nebūs piesolīta Kataras pilsonība uz nākamo pasaules čempi... ņemot vērā, kādas tur tika izmaksātas prēmijas... visādi var būt
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Oliver Zimmermann/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns bombardē Vācijas Bundeslīgā

Vācijas handbola Bundeslīgas pirmajā pieciniekā jeb Eirokausu zonā nostiprinājās "Melsungen", izbraukumā ar 28:23 pārspējot Manheimas "Rhein-Neckar Löwen".
Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.
Komanda un līdzutēji. Foto: Dobeles Tenax

Baltu diena Baltijas līgā: Dobele finālā uzveic arī Igaunijas čempioni, Klaipēdai bronza

Baltijas Handbola līgā pirmoreiz zelta godalgas izcīnīja Dobeles "Tenax", finālčetrinieka pēdējā spēlē ar 27:26 pārspējot mājinieci Pelvas "Serviti". Bronas medaļas izcīnīja lietuvieši.