Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Handbola Zvaigžņu spēles balsojumā dominē dobelnieki, absolūtais līderis - Politers

Handbola Zvaigžņu spēles balsojumā dominē dobelnieki, absolūtais līderis - Politers
Egils Politers
Foto: handbols-dobele.lv

Aizritējusi pirmā nedēļa balsošanā par 2015.gada Zvaigžņu spēles pamatsastāva dalībniekiem Austrumu un Rietumu komandās.

Balsojumā par Rietumu komandas sastāvu lielākoties iezīmējušies izteikti līderi. Visvairāk balsu šobrīd saņēmis līnijas spēlētājs Egils Politers – līdz pirmdienas plkst. 11:00 par viņu nodotas 1072 balsis.

Rietumu komandā visās pozīcijās šobrīd līderos ir Latvijas čempionu Dobeles "Tenax" spēlētāji, bet vismaz tūkstoti balsu, atskaitot Politeru, saņēmuši vēl divi spēlētāji – vārtsargs Ivars Lācis (1030) un labās malas spēlētājs Andis Ērmanis (1006).

Daudzveidīgāk balsis sadalījušās par Austrumu komandas dalībniekiem. Ja balsojums noslēgtos šobrīd, austrumnieku sākumsastāvā iekļūtu trīs "Latgola", kā arī pa diviem "Celtnieks/LSPA" un "Ogre/Miandum" spēlētājiem. Lielāko balsu skaitu Austrumos šobrīd saņēmis ogrēnietis Arvis Laganovskis (889).

Balsot var vienu reizi dienā ar visiem savu sociālo tīklu profiliem (Draugiem.lv, Facebook un Twitter). Nobalsot par saviem favorītiem var ŠEIT!

Latvijas Virslīgas handbola čempionāta otrā Zvaigžņu spēle 2015. gada 14. martā notiks Ludzā. Komandas, tāpat kā pirmajā Zvaigžņu spēlē, tiks dalītas Rietumu un Austrumu komandās. Spēles sākumsastāvu (septiņus spēlētājus katrā no komandām) interneta balsojumā izvēlēsies līdzjutēji, bet vēl pa septiņiem spēlētājiem izvēlēsies Austrumu un Rietumu komandu treneri. Interneta balsojums noslēgsies 1.martā plkst. 23:59.

Visu Zvaigžņu spēli būs vērojama arī portālā Sportacentrs.com un Lattelecom interaktīvās televīzijas 411.kanālā Sportacentrs.com TV.

Zvaigžņu spēles balsojums. Starprezultāti (26.01.2015., 11:00)

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv


, 2015-01-26 14:17, pirms 9 gadiem
Interneta balsojums noslēgsies 1.janvārī plkst. 23:59.

2016 gadā?
, 2015-01-26 19:48, pirms 9 gadiem
Vērojot pēdējā laika handbolu Latvijā (arī tās izlases izpildījumā) un atceroties salīdzinājumā kaut vai gadus 10 atpakaļ, atliek tikai rūgti nopūsties un cerēt, ka Vikštrēmam kaut ko izdosies pavirzīt uz priekšu. No sākuma vajadzētu sasniegt puslīdz profesionālu līmeni un pēc tam rīkot spēles, kura nekautrējas pie tam vēl nosaukt par "Zvaigžņu"! Neesam pret šādu spēļu rīkošanu, tikai tās vajadzētu saukt par Latvijas handbola līgas labāko spēlētāju savstarpējo spēku samērošanu ar joku (ja neteiktu muļķošanās) elementiem. Bet vēl pēc uzvaras pār Portugāli viesos un sīvās spēkošanās arī viesos ar Bosniju viss likās daudz cerīgāk. No šīs "Zvaigžņu" spēles dalībniekiem tikai retais ir pat starp izlases kandidātiem, kur, kad tiek izlaists uz laukuma, parāda savu patieso līmeni (vienu vārdu sakot "nevelk galīgi"). Novēlam "Zvaigžņu" spēles dalībniekiem pēc iespējas īsākā laikā tuvināt savu līmeni tās skanīgajam nosaukumam un stiprināt mūs valsts izlasi un visu tās handbolu kopumā!!!
, 2015-01-27 15:32, pirms 9 gadiem
sramli rakstīja: Vērojot pēdējā laika handbolu Latvijā (arī tās izlases izpildījumā) un atceroties salīdzinājumā kaut vai gadus 10 atpakaļ, atliek tikai rūgti nopūsties un cerēt, ka Vikštrēmam kaut ko izdosies pavirzīt uz priekšu. No sākuma vajadzētu sasniegt puslīdz profesionālu līmeni un pēc tam rīkot spēles, kura nekautrējas pie tam vēl nosaukt par "Zvaigžņu"! Neesam pret šādu spēļu rīkošanu, tikai tās vajadzētu saukt par Latvijas handbola līgas labāko spēlētāju savstarpējo spēku samērošanu ar joku (ja neteiktu muļķošanās) elementiem. Bet vēl pēc uzvaras pār Portugāli viesos un sīvās spēkošanās arī viesos ar Bosniju viss likās daudz cerīgāk. No šīs "Zvaigžņu" spēles dalībniekiem tikai retais ir pat starp izlases kandidātiem, kur, kad tiek izlaists uz laukuma, parāda savu patieso līmeni (vienu vārdu sakot "nevelk galīgi"). Novēlam "Zvaigžņu" spēles dalībniekiem pēc iespējas īsākā laikā tuvināt savu līmeni tās skanīgajam nosaukumam un stiprināt mūs valsts izlasi un visu tās handbolu kopumā!!!
Tas saucās - Zeme atveries. Kāds sakars Izlasei ar " Latvijas virslīgas zvaigžņu spēli handbolā"? Tāpat arī LBL ir Zvaigžņu spēles, tikai atšķirība tāda, ka tur laukumā tiekas Leģionāri vs. LBL. Varētu padomāt, ka tur arī visi tādi superstāri un visi spēlējuši NBA. To, ka pāris vietas augstāk atrodas Izlašu kopvērtējumā nekā Handbola Izlase - apmēram tā saucās jau mērīšanās ar krāniņiem.
Nevajag uztvert visu tik negatīvi, būtu jāpriecājas, ka Federācija kaut ko dara, lai popularizētu handbolu un ka vispār notiek kaut kādi pasākumi kaut vai ar "klaunrādi" tiek piesaistīti cilvēki.
Takā, ja arī nezini, tad Federācija klubus nesponsorē, klubiem pašiem ir savi sponsori un komandas savu līmeni paši ceļ - kura vairāk, kura mazāk.
, 2015-01-30 17:35, pirms 9 gadiem
Plācenis rakstīja: Tas saucās - Zeme atveries. Kāds sakars Izlasei ar " Latvijas virslīgas zvaigžņu spēli handbolā"? Tāpat arī LBL ir Zvaigžņu spēles, tikai atšķirība tāda, ka tur laukumā tiekas Leģionāri vs. LBL. Varētu padomāt, ka tur arī visi tādi superstāri un visi spēlējuši NBA. To, ka pāris vietas augstāk atrodas Izlašu kopvērtējumā nekā Handbola Izlase - apmēram tā saucās jau mērīšanās ar krāniņiem.
Nevajag uztvert visu tik negatīvi, būtu jāpriecājas, ka Federācija kaut ko dara, lai popularizētu handbolu un ka vispār notiek kaut kādi pasākumi kaut vai ar "klaunrādi" tiek piesaistīti cilvēki.
Takā, ja arī nezini, tad Federācija klubus nesponsorē, klubiem pašiem ir savi sponsori un komandas savu līmeni paši ceļ - kura vairāk, kura mazāk.
Izlasi uzmanīgi, ka negatīva attieksme pret šo pasākumu pausta netiek, tikai tā nosaukums neatbilst saturam. Teikt, ka izlasei nav nekāda sakara ar valsts handbola izlasi ir vienkārši smieklīgi! Kur savā laikā sporta gaitas ir sākuši visi izlases handbolisti, ja ne Latvijas handbola līgā? Cits tur spēlējis ilgāk, cits īsāku brīdi, vel kāds atgriezies pēc spēlēšanas ārzemēs. Un no kurienes, tad izlase smelsies jaunus kadrus, nāks jaunās paaudzes spēlētāji. Cita lieta ir finansējuma trūkums un visas no tā tālāk izrietošās milzu problēmas, kuras tad arī redzam un par kurām atklāti runā valstsvienības treneris. Smieklīgi būtu noliegt, ka basketbols savā attīstības un izlases spēlētāju meistarības līmenī Latvijā ir nesalīdzināms ar handbolu, priekšā tam neizmērojamu distanci. Konkurence Pasaulē handbolā, ja runā par rangu tabulām, ir krietni mazāka nekā basketbolā. Un ja izlasīji komentāru, tad jāsaprot, ka tas vērsts nevis uz Latvijas handbola piezemēšanu vai nopulgošanu, bet izteikts ar vēlmi handbola sabiedrībai neieslīgt pašapmierinātībā ar "Zvaigžņu" spēles sarīkošanu, bet tiekties tad pakaļ Tevis pieminētajam basketbolam un apsteigt to, stiprināt valsts izlasi! Tava jūtīgā reakcija tikai parāda, ka šie - piekrītu vietām skarbi ironiskie vārdi - visā visumā atbilst patiesajam handbola līmenim Latvijā dotajā momenta un Tu pats arī to lieliski apzinies. Par spēles rīkošanu un tādā veidā , cerams, arī handbola popularizēšanu un atbalsta piesaistīšanu tam - tikai patiess prieks!
, 2015-01-30 17:44, pirms 9 gadiem
Piedošanu kļūda steigā: "Teikt, ka handbola līgai nav nekāda sakara ar valsts handbola izlasi ir vienkārši smieklīgi!"
Foto: Latvijas Handbola federācija.

Veršakovs: "Atbildes spēlē pret "Granitas" jāsamazina kļūdu skaits un jāuzlabo metienu realizācija"

Šo sestdien Dobeles Sporta centrā “Tenax Dobele” handbolisti dosies atbildes spēlē pret Kauņas “Granitas-Karys”, lai cīnītos par iekļūšanu Baltijas līgas finālčetriniekā. “Tenax Dobele” komandas galvenais treneris Sandris Veršakovs uzsver, ka atbildes spēlē ir jāsamazina kļūdu skaits un jāuzlabo metienu realizācija.
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
1

Noskaidroti Latvijas kausa izcīņas pāri handbolā

2023./2024. gada noslēgumā vairākas Latvijas sieviešu un vīriešu komandas tiksies Latvijas kausa izcīņā. Šodien notikušajā Latvijas Handbola federācijas rīkotājā izlozē tika noskaidroti pāri, kādos komandas tiksies pirmajās spēlēs.