Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Vaiņode uzņems "Jūrmalas Sportu", Ogre viesosies Ludzā

Jānis Pārums

Vaiņode uzņems "Jūrmalas Sportu", Ogre viesosies Ludzā
Foto: Ritvars Raits

Šodien SynotTip handbola Virslīgā norisināsies divas spēles – Vaiņode savā laukumā mērosies ar "Jūrmalas Sportu", savukārt Ludzas "Latgols" spēlēs pret "Ogre/Miandum".

"Jūrmalas Sporta" handbolisti jauno sezonu iesāka jau pirms nedēļas, kad savā laukumā ar 37:20 sagrāva ASK/LSPA, savukārt Vaiņodes komanda turnīru uzsāka piektdien, izbraukumā ar 26:31 atzīstot "Ogre/Miandum" pārākumu.

Ludzas "Latgols" komandai, kas šogad pastiprinājusies ar Latvijas izlases spēlētāju Jāni Pavloviču, šī būs jau trešā spēle. Pirmajā mačā ludzānieši viesos sīvā cīņā ar 26:28 atzina Latvijas vicečempionu "Celtnieks" pārākumu, bet dažas dienas vēlāk ar 37:27 apspēlēja MSĢ/LAT-98.

Sezonas ievadā ludzāniešiem iezīmējušies divi līderi – izlases spēlētāji Austris Tuminskis un jau pieminētais Pavlovičs, kuri pirmajos divos mačos guvuši, attiecīgi, 17 un 15 vārtus. Tāpat vērtīgu pienesumu aizvien dod pieredzējušais Edgars Rancāns. No viņu, kā arī jaunā Normunda Seņkāna, snieguma lielā mērā būs atkarīgs, vai Ludzas komandai izdosies izcīnīt otro uzvaru pēc kārtas.

Lai gan pirmssezonas preses konferencē tika atklāts, ka sezonas pirmajā pusē darba dēļ ogrēniešiem nevarēs palīdzēt Arvis Laganovskis, vismaz sezonas pirmajā spēlē viņš piedalījās, izceļoties ar 11 vārtu guvumiem un kļūstot par rezultatīvāko uzvarā pār Vaiņodi.

Kalendārs/rezultāti
Turnīra tabula
Statistika

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv