Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē startēs Latvijas atklātais čempionāts pludmales handbolā

Jānis Pārums

Nedēļas nogalē startēs Latvijas atklātais čempionāts pludmales handbolā
Foto: Sandra Škutāne

Jau šajā nedēļas nogalē, 27. un 28. jūnijā, startēs Latvijas atklātais čempionāts pludmales handbolā, kas pulcēs 13 komandas ne tikai no Latvijas, bet arī tuvējām kaimiņvalstīm – Igaunijas un Baltkrievijas.

Jūrmalā pludmales handbola turnīrs norisināsies jau 19.gadu un, kā ierasts, arī šogad tas būs divu dienu pasākums. Vīriešu turnīrā startēs sešas komandas, tostarp viesi no Baltkrievijas "Vityaz", kuru dalība plānota arī nākamajos posmos.

Starp pretendentiem uz uzvaru Jūrmalā noteikti būs arī pērnā gada posma uzvarētāji "Celtnieks", tāpat sagaidāms, ka nopietnu konkurenci sastādīs 2014.gada kopvērtējuma čempioni "Blue Jackets", kā arī "Trigers Black Hawks", "RVR/Energy" un "Tērvete".

Sieviešu konkurencē pārstāvniecība būs lielāka, jo startēs septiņas komandas, starp kurām būs arī 2014.gada čempiones LSPA. Viņām konkurenci sastādīs Salaspils, Jēkabpils, Dobeles REIR, "BITĪT MATOS", Tērvete, kā arī Igaunijas komanda "Taiesti savi".

Turnīra atklāšana sestdien plkst. 11:50, bet pirmās dienas noslēdzošās spēles tiks aizvadītas plkst. 15:30. Otrās dienas spēles sāksies jau plkst. 10:00, savukārt finālspēles startēs plkst. 15:00. Gan vīriešiem, gan sievietēm komandas aizvadīs grupu turnīru, bet pēc tam labākās četras komandas aizvadīs cīņas par vietām - divas labākās cīnīsies par uzvaru posmā, bet trešo un ceturto pozīciju ieguvējas - par trešo vietu.

Turnīra kalendārs

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv