Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Pētersons: "Mums viss čempionāts ir kā amerikāņu kalniņi"

Jānis Pārums

Latvijas handbola audzēknis Aleksandrs Pētersons pēc viņa pārstāvētās Islandes izlases iekļūšanas pasaules čempionāta astotdaļfinālā atzina, ka pagaidām islandieši turnīru aizvada nestabili, taču pēc uzvaras pār Ēģipti (28:25) ir uz viļņa un gatavi tikt pie panākuma arī nākamajā spēlē.

"Diemžēl mums viss čempionāts aizrit kā amerikāņu kalniņos – te augšā, te lejā. Šodien bija augšā un mazliet arī lejā. Grūti to izskaidrot. Pagaidām nespējam saņemties un nospēlēt kā komanda," atzina Pētersons. "Šodien mums pietrūka [viena no komandas līderiem] Palmarsona, bet spēlējām labāk nekā pret Čehiju. Palmarsons pret čehiem guva smadzeņu satricinājumu, bet nākamajā spēlē būs ierindā."

"Šodien sevi beidzot labi parādīja Sigurdsons, ļoti patīkami redzēt viņu tik labā formā. Šī bija laba spēle. Bija interesanti. Labi nospēlēja Gustavsons – kad zini, ka vārtos ir labs vārtsargs, vieglāk spēlēt aizsardzībā," piebilda Islandes izlases spēlētājs.

Komentējot potenciālos pretiniekus astotdaļfinālā (intervijas brīdī vēl nebija skaidrs, ka par pretiniekiem kļūs Dānija – aut.) "Dānija vai Polija vai kāds cits – mums visi ir vienādi. Tikām tālāk, esam uz viļņa un varam uzvarēt arī nākamo spēli. "

Astotdaļfināla spēli pret Dānijas izlasi Islandes handbolisti aizvadīs 26. janvārī plkst. 20:00 pēc Latvijas laika čempionāta centrālajā "Lusail" arēnā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

     [+] [-]

, 2015-01-25 13:24, pirms 9 gadiem
Lai veicas!