Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

ASK/LU uzvar Ogrē

Kristaps Desmitnieks

ASK/LU uzvar Ogrē
ASK/LU uzbrukumā
Foto: Ritvars Raits

Šovakar Latvijas handbola Virslīgas čempionātā vīriešiem tika aizvadīta viena spēle. Mačā, kurā tikās ''Ogres'' un ASK/LU handbolisti, uzvaru ar rezultātu 35:27 (16:11) izcīnīja rīdzinieki.

Nupat kā atsācies Latvijas handbola Virslīgas čempionāts vīriešiem. Pirmo spēli šogad, tādējādi arī arī pirmo spēli čempionāta otrajā posmā aizvadījušas ''Ogres'' un ASK/LU komandas, kas sezonas pirmo daļu pabeidza turnīra tabulas otrajā pieciniekā.

Tā kā abas komandas čempionāta tabulā atradās blakus pozīcijās, kā arī pirmajā tikšanās reizē ar piecu vārtu pārsvaru uzvarēja ogrēnieši, bija gaidāma sīva spēkošanās. Tāpat, kā spēlē, kura norisinājās 12. oktobrī, arī šoreiz abas vienības tikās Ogrē. Jau pirmajā puslaikā ASK/LU handbolisti parādīja, ka nav mērojuši ceļu uz Ogri tāpat vien. Iekrāts piecu vārtu pārsvars, un pēc pirmajām 30 minūtēm rezultāts 16:11 par labu viesiem. Otrajā puslaikā mājiniekiem mača gaitu lauzt neizdevās, pat vēl vairāk, rīdzinieki palielināja pārsvaru, tādējādi izcīnot spēlē uzvaru ar 35:27.

Uzvarētāju komandā desmit gūti vārti Artūram Lazdiņam, tāpat liels ieguldījums uzbrukumā Kasparam Naglim, kurš pretinieku vārtos bumbu raidīja astoņas reizes. Mājiniekiem ar 11 precīziem metieniem atzīmējās Dzintars Dravnieks.

Rītvakar, 26. janvārī, gaidāmas divas spēles. Latvijas čempionvienība LSPA Spuņņciemā mēģinās izcīnīt uzvaru pār ''Jūrmalas Sportu'', kamēr Dobeles ''Tenax'' izbraukumā centīsies izturēt ''Vaiņodes'' pārbaudījumu.

Latvijas Virslīgas čempionāts vīriešiem.
25. janvāris.
Ogre - ASK/LU 27:35 (11:16)

Ogre: Dravnieks 11/1, Mancurovs 6, Avotiņš 4, Pozņaks 3, Abiks 1, Mardaks 1, Zelna 1.
ASK/LU: Lazdiņš 10, Naglis 8/3, Bārbals 4, Latkovskis 3, Liepiņš 3, Kazeks 3, Reniņš 3, Zvejnieks 1.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija

  -1 [+] [-]

, 2012-01-26 00:14, pirms 12 gadiem
Kristaps malacis! Cerams rīt būs kāds pārsteigums

     [+] [-]

, 2012-01-26 08:34, pirms 12 gadiem
kāds pārsteigums? lspa - jūrmala?