Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Veclāra kāpj uz augšu

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Veclāra kāpj uz augšu
Evars Klešniks un Veclāras komanda jau ir Vācijas 1. bundeslīgas desmitniekā.

Vācijas handbola 1. bundeslīgas čempionātā trešo spēli pēc kārtas nezaudē (divi neizšķirti un uzvara) Evara Klešnika parstāvētais HSG "Wetzlar" un turnīra tabulā jau pakāpies līdz 7.vietai (tik pat punktu ir vēl trim komandām). Otrdien ar 27:25 tika pārspēta Klešnika bijusī komanda GWD "Minden".

Veclāras komanda pēc laba starta noslīdēja līdz turnīra tabulas pagrabam, bet tagad kāpj arvien augstāk - pēdējās piecās spēlēs tikai viens zaudējums (2 uzvaras un 2 neizšķirti) un jau var sākt domāt par tikšanu pirmajā sešiniekā.
"Rittal-Arena" tribīnēs Veclārā uz spēli ar GWD "Minden" sanāca apmēram 4500 skatītāju un viņi bija gandarīti gan par galarezultātu, gan par spēles iznākumu. Pirmo puslaiku mājinieki uzvarēja ar 14:9, taču pēdējās desmit minūtēs viesi divas reizes samazināja vārtu starpību līdz minimumam. Veclārai izdevās gūt trīs vārtus pēc kartas, no 22:21 panākt 25:21 nepilnas piecas minūtes pirms beigām un tad gan jau viss bija skaidrs. Galarezultāts - 27:25. Evars Klešniks vārtus neguva.
Tagad Veclāras komanda turnīra tabulā ar 20 punktiem ieņem 7. vietu, taču tik pat punktu ir vēl trim komandām. Nākamā spēle - jau 26. decembrī viesos pret čempionu un vienu no līderiem TWH "Kiel".