Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Klešnikam un Pavlovičam uzvaras, 3. līgā - kā pa viļņiem

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Klešnikam un Pavlovičam uzvaras, 3. līgā - kā pa viļņiem
Elvijs Borodovskis guva 9 vārtus un sekmēja savas komandas izkļūšanu no izkrišanas zonas.

Uzvaras Vācijas 1. bundeslīgas un Norvēģijas pēc ranga 2. līgas rokasbumbas čempionātos guva attiecīgi Evara Klešnika un Jāņa Pavloviča pārstāvētās komandas, savukārt Vācijas 3. līgas čempionātā mūsu spēlētāju klubiem iet kā pa viļņiem...

Evara Klešnika HSG "Wetzlar" viesos tikās ar "Balingen-Weilstetten" un sīvā spēlē uzvarēja ar 24:22 (12:12). Mājiniekiem otrajā puslaikā divas reizes bija divu vārtu pārsvars, vēl 53. minūtē viņi bija priekšā ar 21:20, bet tad viesi guva trīs vārtus pēc kārtas, panāca 23:21 savā labā 57. minūtē un noturēja uzvaru. Klešniks šoreiz vārtus neguva.
Turnīra tabulā Veclāras komanda ar 14 punktiem dala 11.-13. vietu un nākamajā mačā 28. novembrī savā laukumā tiksies ar bijušo Klešnika komandu TSV "Hannover-Burgdorf", kurai ir tikai par vienu punktu vairāk.

Norvēģijas pēc ranga otrajā līgā Jāņa Pavloviča pārstāvētais Sandefjordas klubs savā laukumā ar 30:23 (16:11) pārspēja "Haugaland" komandu. Pavloviča rēķinā - 4 vārti.
Turnīra tabulā Sandefjordas komanda atrodas 4. vietā un nākamo spēli aizvadīs 30. novembrī savā laukumā ar "Sandnes", kam ir par 4 punktiem mazāk un kas ir 8. vietā.

Vācijas 3. līgas čempionātā pagaidām visaugstāk atrodas mūsu jaunākā spēlētāja Sanda Uščina (ilggadējā Latvijas izlases spēlētāja Armanda Uščina dēls) pārstāvētā SC "Magdeburg II" komanda, kas Austrumu zonā ar 25:18 pārspēja Bernburgas "SV Anhalt" un ieņem turnīra tabulā 2. vietu. Tiesa, Magdeburgas otrajai komandai ir par vienu spēli mazāk nekā līderei HC "Elbforenz", kam ir tikai par punktu vairāk.
No izkrišanas zonas Austrumu zonā beidzot izkļuva Elvija Borodovska pārstāvētais HSC "Bad Blankenburg", kas ar 40:26 uzvarēja ESV "Lokomotive" no Pirnas. Borodovskis guva 9 vārtus un šī viņam bija pagaidām sezonas rezultatīvākā spēle. Turnīra tabulā Banblankenburgas komandfa pacēlās uz 12. vietu. Vienu vietu augstāk ir Margota Vakovska pārstāvētā Badnoištates komanda, kas viesos ar 33:40 piekāpās Leipcigas LVB. Valkovskis guva 3 vārtus.
Ziemeļu zonā savā starpā tikās Mārtiņa Līberga un Māra Veršakova klubi - Līberga "Varel-Friesland" uzvarēja Veršakova SV "Beckdorf" ar 35:29. Lībergs guva vienus vārtus, Veršakovam - 11/5 vārti. Turnīra tabulā komandas atrodas attiecīgi dalītā 13./15. un 7./8. vietā. Vārtsarga Edgara Kukšas VfL "Fredenbeck" savā laukumā ar 33:24 uzvarēja Štrālzundes komandu un turnīra tabulā dala 10.-12. vietu.
Rietumu zonā vārtsarga Mareka Skabeiķa "Scmalksmuhle-Halver" viesos ar 30:33 piekāpās HSG "Krefeld" un ieņem 4. vietu, savukārt cita vārtsarga Laura Ozoliņa VfL "Gummersbach II" un "soesten TV" spēlēs 29. novembrī. .

     [+] [-]

, 2014-11-24 12:43, pirms 9 gadiem
Maza pārrakstīšanās kļūda - TSV "Hannover-Burgdorf" bija bijušā Aivja Jurdža, nevis Klešnika komanda