Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Anatolijs Kreipāns

Rīgā būs Krievijas handbola izlase, Baltijā būs Čempionu kauss

Rīgā būs Krievijas handbola izlase, Baltijā būs Čempionu kauss
Aleksejs Rastvorcevs no "Čehovskije Medvedi" kluba Krievijas izlases rindās ir guvis 812 vārtus un decembrī arī viņu redzēsim Rīgā.

Divas labas un interesantas ziņas handbola cienītājiem - Rīgas Domes kausa izcīņā rokasbumbā decembrī pirmo reizi piedalīsies Krievijas izlase, savukārt Baltijas valstu un Somijas čempioni nākamā gada maijā aizvadīs čempionu turnīru.

Rīgas Domes kausa izcīņas turnīrs dalībnieku sastāva ziņā šogad būs spēcīgākais visā tā pastēvēsanas vēsturē - decembra beigās Rīgā ieradīsies 2013. gada pasaules čempionāta finālturnīra dalībnieces Krievija un Baltkrievija, turklāt abām izlasēm šī būs viena no pēdējām pārbaudēm pirms pasaules čempionāta, kas janvāra vidū sāksies Spānijā. Vēl Latvijas izlases pretiniece būs Lietuva..
Tika panākta vienošanās arī par Baltijas valstu un Somijas čempionu kausa izcīņu - Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Somijas vīriešu čempionvienības nākamajā gadā 25. un 26. maijā noskaidros reģiona spēcīgāko klubu.


, 2012-08-24 11:55, pirms 12 gadiem
Lieliskas ziņās! Būs uz ko paskatīties tepat rīgā. Tikai, ka tik neizdomā maksas ieeju, tad šim pasākumam nav nekādas jēgas, jo handbols jau tāpat nav populārs, un ja nebūs iespējas aiziet paskatīties joka pēc uz tādas klases komandu, tad jau populārāks viņš arī nekļūs.
, 2012-08-24 13:12, pirms 12 gadiem
Ja ieeja būs 2Ls...vai arī nenāksi?
, 2012-08-24 14:25, pirms 12 gadiem
kurās zālēs būs RD kauss un reģiona ČK? olimpiskais centrs pārāk mazs priekš skatītājiem Dobele tālu
, 2012-08-24 23:55, pirms 12 gadiem
Gandrīz pārliecināts, ka RD kauss notiks OSC... citas zāles Rīgā diemžēl nav. Lieki piebilst, ka tādiem sportaveidiem, kā handbols, voļuks un florbols nepieciešana halle ar 2000 skatītāju vietām... šis stāsts ir nodrillēts...tāpēc nav ko te cepties!
kurrat rakstīja: kurās zālēs būs RD kauss un reģiona ČK? olimpiskais centrs pārāk mazs priekš skatītājiem Dobele tālu
, 2012-08-25 15:54, pirms 12 gadiem
kentons rakstīja: Ja ieeja būs 2Ls...vai arī nenāksi?
2 Ls nekad nav bijuši. Manuprāt, bija 3 kaut kad.
, 2012-08-27 00:28, pirms 12 gadiem
neeeee rakstīja: 2 Ls nekad nav bijuši. Manuprāt, bija 3 kaut kad.
Kad Vecrīgā kokčiks jāpērk, tad vienalga tas 2 vai 5ls maksā, a te cepjās pa dažiem latiņiem.
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Oliver Zimmermann/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns bombardē Vācijas Bundeslīgā

Vācijas handbola Bundeslīgas pirmajā pieciniekā jeb Eirokausu zonā nostiprinājās "Melsungen", izbraukumā ar 28:23 pārspējot Manheimas "Rhein-Neckar Löwen".
Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.
Komanda un līdzutēji. Foto: Dobeles Tenax

Baltu diena Baltijas līgā: Dobele finālā uzveic arī Igaunijas čempioni, Klaipēdai bronza

Baltijas Handbola līgā pirmoreiz zelta godalgas izcīnīja Dobeles "Tenax", finālčetrinieka pēdējā spēlē ar 27:26 pārspējot mājinieci Pelvas "Serviti". Bronas medaļas izcīnīja lietuvieši.