Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Krištopānam - Slovākijas kauss

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Krištopānam - Slovākijas kauss
Dainis Krištopāns un Prešovas "Tatran" Slovākijas kausu atkal ieguva. Tagad kārta kārtējam čempionu titulam...

Vienpadsmito reizi pavisam un desmito reizi kopš 2004. gada par Slovākijas kausa ieguvējiem rokasbumbā kļuva Prešovas "Tatran"handbolisti. Starp viņiem - arī ludzānietis Dainis Krištopāns. Šoreiz trofeja Prešovas klubam devās rokā grūtāk nekā pēdējos gados jau bija ierasts...

Pirmajā finālspēlē HC "Sporta Hlohovec" laukumā "Tatran" zaudēja ar 29:35 un tas nozīmēja, ka savā laukumā vajadzēja uzvarēt ar 7 vārtu pārsvaru. To nevarēja saukt par neizpildāmo misiju, tomēr arī pilnīgas pārliecības par panākumu divu spēļu summā nebija.

Apmēram 1500 skatītāju Prešovas hallē daļēji varēja nomierināties jau pēc 20 minūtēm - tikai tik daudz vajadzēja "Tatran" komandai, lai likvidētu 6 vārtu deficītu - 11:5. Puslaiks - 15:7, bet 48. minūtē - jau 26:14 un tad gan vairs nebija šaubu, kura komanda iegūs trofeju. Galaiznākums - 32:21 "Tatran" labā. Dainis Krištopāns guva 4 vārtus.

Jau šo sestdien risināsies pirmās pusfināla spēles Slovākijas čempionātā. Prešovas komanda regulāro sezonu pabeidza ar simtprocentīgu punktu ražu un pusfinālā tiksies ar 1.MHK "Košice". Sestdien pirmā spēle notiks Prešovā, otrais mačs - 30. aprīlī Košicē, bet trešā spēle - ja vajadzēs - būs 4. maijā Prešovā.

Otrā pusfinālpārī spēlēs Hlohovecas komanda un HK "Topolčany".