Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Kreicbergs arī nākamajā sezonā pārstāvēs Somijas komandu "Cocks"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kreicbergs arī nākamajā sezonā pārstāvēs Somijas komandu "Cocks"
Nils Kreicbergs. Foto: AP/Scanpix

LETA. Latvijas izlases handbolists Nils Kreicbergs arī nākamajā sezonā pārstāvēs Somijas komandu Rīhimeki "Cocks", informē vienība. Līgums ar 23 gadus veco dobelnieku ir uz nākamo sezonu ar iespēju to pagarināt uz vēl vienu gadu.

Kreicbergs "Cocks" rindas papildināja pērnā gada janvārī, pārejot no Latvijas komandas Dobeles "Tenax". Šajā sezonā viņš EHF Čempionu līgā guva astoņus vārtus, Somijas meistarsacīkstēs viņam bija 30 precīzi metieni, bet Baltijas handbola līgā - 17 vārti. Kreicbergs sevi lieliski apliecināja Latvijas izlases debijā Eiropas čempionātā, kur trīs spēlēs guva 13 vārtus.

Somijas čempionāts tika pārtraukts otrajā posmā pēc tam, kad katra komanda bija aizvadījusi pa četrām spēlēm, taču Eirokausu ceļazīmes tika sadalītas pēc pirmā posma rezultātiem. "Cocks" pirmajā posmā ieņēma trešo vietu turnīra tabulā un nākamsezon varēs spēlēt EHF Kausā, bet Čempionu līgas ceļazīme pienākas pirmās vietas ieguvējai Karjas BK-46.

Tikmēr Baltijas līgā somu komanda sasniedza finālčetrinieka turnīru, bet arī tas, visticamāk, šosezon netiks izspēlēts. Čempionu līgā Kreicberga pārstāvētā komanda nepārvarēja pamatturnīra pirmo kārtu.

Kreicbergs ir Murjāņu sporta ģimnāzijas un Dobeles "Tenax" audzēknis, bet jaunatnes čempionātā 1996. gadā dzimušais handbolists pārstāvējis arī Auces komandu. Kreicberga pirmais handbola treneris bija Uldis Arājs. Īsu posmu savā karjerā Kreicbergs pavadīja arī Vācijā, 2017. gadā pārstāvot trešās līgas klubu ''SV Beckdorf''.

     [+] [-]

, 2020-03-25 10:39, pirms 4 gadiem
Nu gan nosaukums... Penis uzvilkts pār maikām?