Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Latvijas čempionātā sievietēm noskaidros pēdējās pusfinālistes

Jānis Pārums

Latvijas čempionātā sievietēm noskaidros pēdējās pusfinālistes
REIR Dobele
Foto: Elvijs Ozoliņš

Sestdien Latvijas čempionātā otrās ceturtdaļfināla spēles aizvadīs "REIR Dobele" pret Salaspils sporta skolu, kā arī Jēkabpils sporta skola pret LSPA.

Pirmajās ceturtdaļfināla spēlēs pāru favorītes izcīnīja pārliecinošas uzvaras, tādējādi mazinot intrigu atbildes spēlēs. Jāatgādina, ka ceturtdaļfinālos uzvarētājas tiek noteiktas divu spēļu summā, bet pirmajos mačos uzvaras tika gūtas ar desmit un vairāk vārtu pārsvaru.

"REIR Dobele" (attēlā), kas sestdien plkst. 16:00 savā laukumā uzņems Salaspili, pirmajā spēlē viesos nokārtoja pārliecinošu uzvaru ar 35:25, sperot platu soli pretī pusfinālam, kur šī pāra uzvarētāja sacentīsies ar regulārā čempionāta uzvarētāju un pēdējo divu sezonu Latvijas čempionēm Stopiņu NHK.

Vēl platāku soli pretī pusfinālam pirms nedēļas spēra Jēkabpils sporta skolas handbolistes, kas viesos ar 35:23 apspēlēja LSPA, iegūstot ļoti drošo 12 vārtu pārsvaru pirms atbildes spēles, kas notiks sestdien plkst. 17:00. Šī pāra uzvarētājs pusfinālā sacentīsies ar Ludzas "Latgolu".

Jāatgādina, ka divas spēcīgākās regulārā čempionāta komandas, attiecīgi, Stopiņu NHK un "Latgols" automātiski kvalificējās pusfinālam, kur jau gaida savas pretinieces. Pusfinālā, tāpat arī finālā, uzvarētājas tiks noskaidrotas sērijā līdz divām uzvarām.

Izslēgšanas spēles
Statistika

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv