Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Salaspils un "Latgols" ar savstarpējo dueli uzsāks ceturto apli

Salaspils un "Latgols" ar savstarpējo dueli uzsāks ceturto apli
Foto: HK Salaspils

Šovakar plkst. 19:30 Latvijas čempionātā sievietēm Salaspils sporta skolas handbolistes savā laukumā uzņems Latvijas vicečempiones Ludzas "Latgols".

Līdzšinējās trijās savstarpējās spēlēs allaž uzvaras izcīnījusi komanda, kas spēlējusi savā laukumā – pirmajā un trešajā aplī Ludzā pie panākumiem ar 37:28 un 28:23 tika "Latgols", bet otrajā aplī salaspilietes savā laukumā bija pārākas ar 28:25.

Turnīra tabulā krietni labākās pozīcijās atrodas ludzānietes, kas ar 16 punktiem ieņem trešo vietu, kamēr Salaspils sporta skolai ir četrreiz mazāk punktu (4) un pozīcija turnīra tabulas lejasgalā. Tikpat punktu cik Salaspilij ir arī LSPA. Salaspils šosezon guvusi divas uzvaras, abas pret jau pieminētajām "Latgols" un LSPA komandām, taču pēdējos sešos mačos piedzīvojusi zaudējumus.

Pēdējās divās spēlēs zaudējumus piedzīvojušas arī ludzānietes, kas piekāpušās kaimiņienēm turnīra tabulā – 25:35 pret otrās vietas īpašnieci "REIR Dobele" un 28:35 pret ceturtajā vietā esošo Jēkabpils sporta skolu pagājušās nedēļas nogalē.

Ja "Latgols" var nostiprināties trešajā pozīcijā un saglabā minimālas izredzes uz otro (pēc četru apļu turnīra divas labākās komandas automātiski iekļūs pusfinālā, pārējās izslēgšanas spēles uzsāks no ceturtdaļfināla), tad salaspilietes augstāk par piekto pozīciju vairs nevar tikt, taču tas, protams, nemazinās vēlmi uzvarēt.

Kalendārs
Turnīra tabula
Statistika

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv


Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.
Komanda un līdzutēji. Foto: Dobeles Tenax

Baltu diena Baltijas līgā: Dobele finālā uzveic arī Igaunijas čempioni, Klaipēdai bronza

Baltijas Handbola līgā pirmoreiz zelta godalgas izcīnīja Dobeles "Tenax", finālčetrinieka pēdējā spēlē ar 27:26 pārspējot mājinieci Pelvas "Serviti". Bronas medaļas izcīnīja lietuvieši.
Dainis Krištopāns. Foto: imago/Eibner/Scanpix
3

Krištopāna komanda iekļūst Vācijas kausa finālā, izšķirošais mačs jau rīt

Ķelnē šajā nedēļas nogalē notiek Vācijas kausa izcīņas finālčetrinieks handbolā, un rīt finālspēlē savā starpā tiksies Magdeburgas un Melzungenes komandas. Finālspēles sākums plānots plkst. 16.35 pēc Latvijas laika.