Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Krištopāns ar astoņiem vārtiem kaldina "Vardar" uzvaru Čempionu līgā

Krištopāns ar astoņiem vārtiem kaldina "Vardar" uzvaru Čempionu līgā
Dainis Krištopāns. Foto: RK Vardar

LETA. Pēdējo piecu gadu Latvijas labākais handbolists Dainis Krištopāns sestdien Eiropas Handbola federācijas (EHF) Čempionu līgas spēlē guva astoņus vārtus un kaldināja Maķedonijas kluba Skopjes "Vardar" uzvaru. "Vardar" izbraukumā ar 32:30 (16:17) uzvarēja Zviedrijas klubu "Kristianstad".

Krištopāns šajā mačā pa pretinieku vārtiem izpildīja 11 metienus un astoņi no tiem bija precīzi. Latvietis bija savas komandas rezultatīvākais handbolists.

A apakšgrupā līdere ar 20 punktiem 12 spēlēs ir Spānijas komanda Barselonas "Lassa", kurai ar 17 punktiem 13 mačos seko "Vardar". Līdz regulārās sezonas beigām Maķedonijas klubam atlikusi vēl viena kārta, tomēr jau kādu laiku tas ir nodrošinājis vietu izslēgšanas sacensībās.

Iepriekšējā sezonā "Vardar" EHF Čempionu līgā ar Krištopānu sastāvā iekļuva četru komandu finālturnīrā, kur gan palika pēdējā.

Krištopānam "Vardar" komandā šī ir otrā sezona. Janvāra sākumā viņš vienojās ar Francijas grandu Parīzes "Saint-Germain" (PSG), kuru pārstāvēs no nākamā gada vasaras.

Ludzānietis pēdējos piecus gadus nosaukts par Latvijas labāko handbolistu.


, 2019-02-24 14:08, pirms 5 gadiem
Ludza rullē!!!! Bez Ludzas Latvijas handbols būs d....sā!
Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.
Komanda un līdzutēji. Foto: Dobeles Tenax

Baltu diena Baltijas līgā: Dobele finālā uzveic arī Igaunijas čempioni, Klaipēdai bronza

Baltijas Handbola līgā pirmoreiz zelta godalgas izcīnīja Dobeles "Tenax", finālčetrinieka pēdējā spēlē ar 27:26 pārspējot mājinieci Pelvas "Serviti". Bronas medaļas izcīnīja lietuvieši.
Dainis Krištopāns. Foto: imago/Eibner/Scanpix
3

Krištopāna komanda iekļūst Vācijas kausa finālā, izšķirošais mačs jau rīt

Ķelnē šajā nedēļas nogalē notiek Vācijas kausa izcīņas finālčetrinieks handbolā, un rīt finālspēlē savā starpā tiksies Magdeburgas un Melzungenes komandas. Finālspēles sākums plānots plkst. 16.35 pēc Latvijas laika.