Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Raitis Puriņš

Arvis Laganovskis atgriežas "HK Ogre"

Arvis Laganovskis atgriežas "HK Ogre"
Arvis Laganovskis Ogres komandas kreklā 2008./2009. gada sezonā
Foto: Ritvars Raits

2008./2009. gada sezonas rezultatīvākais un labākais labās ārējās pozīcijas spēlētājs Arvis Laganovskis atkal spēlēs Latvijā, pārstāvot dzimtās komandas "HK Ogre" krāsas.

Savā pēdējā sezonā Latvijas Virslīgas čempionātā 2008./2009. gadā Laganovskis 22 spēlēs guva 209/33 vārtus, kļūstot par turnīra rezultatīvāko spēlētāju. Pēc tam ogrēnietis pievienojās Vācijas 3. līgas klubam "Ibbenbürener SpVg 08", bet sezonu vēlāk pārgāja uz Norvēģijas 3. līgas klubu "Kolstad".

Vairāk nekā trīs sezonas pavadot ārzemēs, arī otrs dvīņu brālis Laganovskis ir atgriezies dzimtajā Latvijā. Arvja brālis Artis šajā sezonā pārstāv "LSPA/NB SAN" komandu, kas nozīmē, ka abiem radiniekiem būs jātiekas laukumā atšķirīgos klubos. Pirmo reizi brāļi aci pret aci tikās pagājušās sezonas sākumā, kad "Kolstad" viesojās Latvijā, aizvadot trīs pārbaudes spēles. Pēdējā no tām pret "Jūrmalas Sports", kur spēlēja Artis, "Kolstad" izcīnīja vienīgo uzvaru ar 30:24 (11:8). Artis guva sešus vārtus, bet Arvis - astoņus.

"HK Ogre" sastāvā Arvis Laganovskis pirmo maču aizvadīs jau šovakar, kad plkst. 19:30 Latvijas Virslīgas čempionāta 2. posma spēlē Ogrē tiksies ar "RVR/Garšu darbnīca" handbolistiem. Ogrēnieši kopā ar "LSPA/NB SAN", "RTU", "Jūrmalas Sports" un "RVR/Garšu darbnīca" komandām cīnās par divām ceļazīmēm uz turnīra ceturtdaļfinālu.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv


, 2013-01-23 11:43, pirms 11 gadiem
Oho! Neteikšu, ka negaidīti, bet tas tik ir kaut kas....
, 2013-01-23 11:58, pirms 11 gadiem
opā!!! es gan biju dzirdējis baumas, ka Ogrei pievienosies divi Spānijas un trīs Krievijas leģionārs, jo savulaik nodibinātie kontakti ar spāņu un krievu komandām palēnām virza nevis Ogres spēlētājus uz šīm valstīm, bet gan otrādi, spāņu un krievu klubi grib iesasitīt savus jauniešu- rezervistus latvijas handbolā, pretī saņemot divus-trīs stabilus spēlētājus kuri varētu iekļauties dublieru komandās, kā potenciālie spēlētāji-aizbraucēji varētu būt Dravnieks, A.Pozņaks, Straume un Baranovs...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-01-23 12:15, pirms 11 gadiem
baumas: Беспалов Андрей un Емельяненко Николай no čehovas lāču jauniešiem, nakamajā sezonā iespējams spēlēs jau LV virslīgā tieši pie HK Ogres, par spāņu jauniešiem info nav...
, 2013-01-23 13:33, pirms 11 gadiem
labi, jo interesantāk būs.
, 2013-01-23 14:08, pirms 11 gadiem
Da_neshau: ko Tu pīpē? Es arī gribu.. kādi pozņaki, dravnieki un baranovi vajadzīgi spānijai un krievijai, ja vinji pat lv seetaa nav nekaadi vilceeji??? Aaa, pareizi, tu tak trakais ogres fanaats, kuram visi ogres speeleetaaji ir vaacijas 2 bundenes liimenii vai pat augstaak.. Beidz mulkjiibas runaat..
, 2013-01-23 15:34, pirms 11 gadiem
eddybear rakstīja: Da_neshau: ko Tu pīpē? Es arī gribu.. kādi pozņaki, dravnieki un baranovi vajadzīgi spānijai un krievijai, ja vinji pat lv seetaa nav nekaadi vilceeji??? Aaa, pareizi, tu tak trakais ogres fanaats, kuram visi ogres speeleetaaji ir vaacijas 2 bundenes liimenii vai pat augstaak.. Beidz mulkjiibas runaat..
ja esi īstajā vietā un laikā tad arī stopiņu džeki var kapāt bundeslīgā, tikai ir jābūt sadarbībai un sakariem... un veiksmei..
, 2013-01-23 15:49, pirms 11 gadiem
Da_neshau: man ir tikai viens sakaams - praatinj naac maajaas...
, 2013-01-23 16:05, pirms 11 gadiem
da_neshau rakstīja: opā!!! es gan biju dzirdējis baumas, ka Ogrei pievienosies divi Spānijas un trīs Krievijas leģionārs, jo savulaik nodibinātie kontakti ar spāņu un krievu komandām palēnām virza nevis Ogres spēlētājus uz šīm valstīm, bet gan otrādi, spāņu un krievu klubi grib iesasitīt savus jauniešu- rezervistus latvijas handbolā, pretī saņemot divus-trīs stabilus spēlētājus kuri varētu iekļauties dublieru komandās, kā potenciālie spēlētāji-aizbraucēji varētu būt Dravnieks, A.Pozņaks, Straume un Baranovs...
Par Baranovu, Straumi un Dravnieku vēl skaidri nevar pateikt, bet A.Pozņaks nākamgad 100% spēlēs Spānijā...
, 2013-01-23 17:56, pirms 11 gadiem
Ja godīgi, tad Ogrei Arvis ir ieguvums(liels ieguvums), bet vai Arvim ieguvums ir Ogre? Domāju, ka nē, ja vēlas uzlabot savu līmeni!
Bet būs intresantāk visiem!

Patiesība. Jeb kurš kam ir velme var spēlēt Spānijā, Vācijā, Austrija utt. ,bet jautājums- Kādā līmenī!? Noteikti Spānijs ceturtajā līgā pēc spēka varēs spēlēt minētā persona, kā karalis.
Foto: Latvijas Handbola federācija.

Veršakovs: "Atbildes spēlē pret "Granitas" jāsamazina kļūdu skaits un jāuzlabo metienu realizācija"

Šo sestdien Dobeles Sporta centrā “Tenax Dobele” handbolisti dosies atbildes spēlē pret Kauņas “Granitas-Karys”, lai cīnītos par iekļūšanu Baltijas līgas finālčetriniekā. “Tenax Dobele” komandas galvenais treneris Sandris Veršakovs uzsver, ka atbildes spēlē ir jāsamazina kļūdu skaits un jāuzlabo metienu realizācija.
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
1

Noskaidroti Latvijas kausa izcīņas pāri handbolā

2023./2024. gada noslēgumā vairākas Latvijas sieviešu un vīriešu komandas tiksies Latvijas kausa izcīņā. Šodien notikušajā Latvijas Handbola federācijas rīkotājā izlozē tika noskaidroti pāri, kādos komandas tiksies pirmajās spēlēs.