Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Zviedrijas izlase brauks uz Latviju uzvarēt

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Zviedrijas izlase brauks uz Latviju uzvarēt
Jūnasam Kēllmanam spēle pret Latviju 10. jūnijā Dobelē būs 200. spēle Zviedrijas izlases rindās.

Zviedrijas rokasbumbas izlases treneri Ūla Lindgrens un Stafans Ulsons nosaukuši 17 spēlētājus, kuri gatavosies EURO 2016 kvalifikācijas turnīra pēdējām divām spēlēm 10. jūnijā Dobelē ar Latviju un 14. jūnijā Stokholmā ar Slovākiju. Zviedrijas izlase, kas pašreioz ir mūsu grupas līdere, brauks uz Latviju tikai uzvarēt, par ko liecina spēlētāju izvēle - 10 spēlētāji ir no Vācijas 1. bundeslīgas klubiem, trīs no zviedru Elitserien čempionāta, pa diviem no Ungārijas un Dānijas labākajām komandām.

"Mēs esam tuvu iekļūšanai finālturnīrā, taču vēl neesam tajā iekļuvuši. Tāpēc ir skaidrs, ka atlikušās divas spēles mums ir svarīgas," saka savulaik viens no labākajiem pasaules handbolistiem Stafans Ulsons. "Eiropas čempionāts ir mūsu pēdējā iespēja iegūt vietu 2016. gada olimpiskajās spēlēs Riodežaneiru un par to mēs arī cīnīsimies. "
Pēc savainojumiem Zviedrijas izlases rindās ir atgriezušies čehu izcelsmes vārtsargs Andreass Palička un ārējās līnijas kreilis jeb labais insaids Juhans Jakobsons. 10. jūnijā Dobelē redzēsim Zviedrijas izlasi tās pašreiz iespējami labākajā sastāvā.
Vārtsargi: Matiass Andersons (SG "Flensburg-Handewitt", Vācijas 1. bundeslīga), Andreass Palička (THW "Kiel", Vācijas 1. bundeslīga) un Mikaels Apelgrens (MT "Melsungen", Vācijas 1. bundeslīga).
Kreisā mala: Jūnass Kēllmans (Segedas "Pick"; Ungaŗijas līga) un Fredriks Petersens (Berlīnes "Fuchse", Vācijas 1. bundeslīga).
Kreisie insaidi: Markuss Ulsons (IFK "Kristianstad", Elitserien) un Viktors Ēstlunds ("Eskilstuna Guif", Elitserien).
Saspēles vadītāji: Lukass Karlsons (KIF "'Kolding", Dānijas līga) un Džims Godfridsons (SG "Flensburg-Handewitt", Vācijas 1. bundeslīga).
Labie insaidi: Juhans Jakobsons (SG "Flensburg-Handewitt", Vācijas 1. bundeslīga) un Andreass Cederholms (IFK "Kristianstad". Elitserien).
Labā mala: Niklass Ekbergs (THW "Kiel", Vācijas 1. bundeslīga) un Matiass Zahrisons (Berlīnes "Fuchse", Vācijas 1. bundeslīga).
Līnijas un aizsardzības spēlētāji: Andreass Nilsons (KC "Veszprem", Ungārijas līga), Jespers Nīlsens (Berlīnes "Fuchse", Vācijas 1. bundeslīga), Niklass Baruds ("Alborg Handbold", Dānijas līga) un Tobiass Karlsons (SG "Flensburg-Handewitt", Vācijas 1. bundeslīga).

     [+] [-]

, 2015-06-06 17:10, pirms 9 gadiem
Zviedrija arī uzvarēs grupā, taču uzskatu, ka ar slovēņiem ir iespēja aizķert panākumu, lai lielākas iespējas būtu iekļūt iropas čempionātā. Jācenšās pēc iespējas labāk nostartēt, lai būtu labākā 3.vieta no visām kvalifikācijas komandām. Visas iespējas, jāparāda lielisks sniegums un mūsu izlase to ir pierādījusi.