Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Jēkabpilietes uzvar Ludzā, praktiski triumfējot Virslīgas regulārajā turnīrā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Jēkabpilietes uzvar Ludzā, praktiski triumfējot Virslīgas regulārajā turnīrā
Simona Ārmane. Foto: handball.lv

Latvijas sieviešu handbola Virslīgas regulārajā čempionātā uzvaru teju nodrošinājusi valsts čempionvienība "Jēkabpils", kas izbraukumā ar 39:27 sagrāva Ludzas "Latgolu". Pa deviņām reizēm jēkabpiliešu rindās izcēlās Simona Ārmane un Gita Kaulakane.

Abas komandas cīnījās līdzvērtīgi apmēram līdz 12. minūtei, kad "Jēkabpils" uzsāka izrāvienu, kas rezultējās ar to, ka viešņas puslaiku pārtraukumā devās ar sešu vārtu pārsvaru - 18:12. Otrā puslaika ievadā pie rezultāta 21:13 sarkano kartīti par rupju spēli saņēma jēkabpiliete Enija Anča. Šāds pavērsiens viešņām gan neliedza turpināt ceļu uz pārliecinošu panākumu.

Bez Ārmanes un Kaulakanes snieguma "Jēkabpils" sastāvā jāatzīmē arī Lindas Kvederes astoņi un Anetes Čeičas pieci gūtie vārti. "Latgola" sastāvā septiņas reizes izcēlās Linda Krole, sešas reizes Madara Cibuļska, bet piecas - Kristīne Klementjeva.

Atlikušajos divos mačos jēkabpilietēm (viņu kontā ir septiņi punkti) vajadzīgs tikai viens punkts, lai pavisam oficiāli nodrošinātu pirmo vietu. Savukārt "Stopiņu NHK" (trīs punkti) un "Latgols" (divi punkti) cīnīsies par otro vietu.

Izmantotie resursi:
handball