Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Vai "Latgols" piedzīvos pirmo neveiksmi?

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Vai "Latgols" piedzīvos pirmo neveiksmi?
Agris Kušners (ASK)
Foto: Ritvars Raits

Uz šo jautājumu atbildi uzzināsim jau sestdien 21. novembrī, kad Ludzas SK "Latgols" Latvijas handbola virslīgas čempionāta ietvaros NBS sporta zālē Rīgā plkst. 17:30 tiksies ar Latvijas čempionvienību ASK.

Ludzas handbolisti aizvadītajās piecās spēlēs vēl nav piedzīvojuši nevienu zaudējumu un turnīra tabulā ieņem otro vietu, savukārt ASK ar trīs zaudējumiem piecās spēlēs ieņem piekto vietu. Jāatzīmē, ka "Latgols" handbolistiem tā būs pirmā spēle ar kādu no klubiem no pērnā čempionāta pirmā četrinieka, kamēr "armijnieki" jau kapitulējuši "LSPA", Dobeles "Tenax" un "Jūrmalas sports" vienībām. Turklāt spēlēs ar "Stopiņu NHK" un "Ogres SC" vienībām rīdzinieki izcīnījuši pārliecinošākas uzvaras nekā Latgales komanda. Tiesa, tā ir tikai statistika un patieso spēku samēru redzēsim laukumā.

Interesanta cīņa varētu izvērsties arī kopvērtējuma lejasgalu vienību dueļos. Sestdien plkst. 12:00 Aizkrauklē jau sācies mačs starp "HK S&A" un "Inčukalns-RVR" vienībām, bet dažas stundas vēlāk Ulbrokā plkst. 17:00 "Stopiņu NHK" dalīs punktus ar "RTU" komandu.

Sīva cīkstēšanās varētu notikt arī sieviešu turnīrā, kur Jēkabpilī plkst. 15:00 tiksies kopvērtējuma trešā un ceturtā spēcīgākā vienība (vienāda spēļu bilance 2-3) "Ogres SC" un "Jēkabpils/Skrīveri".

Izmantotie resursi:
handball.lv

     [+] [-]

, 2009-11-21 19:24, pirms 14 gadiem
noup