Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Celtnieks/LSPA" sāk ar uzvaru pār "Jūrmalas Sportu"

"Celtnieks/LSPA" sāk ar uzvaru pār "Jūrmalas Sportu"
Ričards Jablonskis
Foto: rekurzeme.lv

Latvijas handbola virslīgā šodien notika viens mačs. "Celtnieka/LSPA" handbolisti Spuņciemā ar 23:19 uzvarēja "Jūrmalas Sportu".

Šajā nedēļas nogalē startē Latvijas čempionāts handbolā. Līdz šim notikušajās cīņās rezultatīvas uzvaras izcīnīja "Latgola", "Ogres/Miandum" un "Dobeles SS/REIR" handbolisti.

Šīs dienas pretinieces "Celtnieks" un "Jūrmalas Sports" pirms nedēļas tikās jau Rīgas čempionāta finālā, kad ar 25:17 (14:8) pārāki bija "Celtnieks/LSPA" handbolisti. Tiesa, Latvijas čempionāta pirmajā spēlē pērnās sezonas ceturtās vietas ieguvējiem nevarēja palīdzēt vairāki vadošie spēlētāji – jau Rīgas čempionātā savainojumu guva Guntis Ciematnieks, neilgi pirms Latvijas čempionāta kājas savainojumā iedzīvojās komandas līderis Artūrs Lazdiņš, bet komandas vienīgais leģionārs ukrainis Vladimirs Maslaks mačā nevarēja piedalīties personisku iemeslu dēļ.

Pirmā puslaika sākumā "Celtnieks/LSPA" un "Jūrmalas Sports" guva vārtus līdzīgā tempā, taču puslaika izskaņā Arņa Butāna trenētais "Celtnieks/LSPA" veica lielāku izrāvienu. Pārtraukumā Butāna vadītā komanda devās ar +6 (13:7).

Otrā puslaika sākumā "Jūrmalas Sports" samazināja "Celtnieka/LSPA" pārsvaru līdz diviem vārtiem, taču līdz rezultāta izlīdzinājumam neaizsniedzās. "Celtnieks/LSPA" svinēja uzvaru ar 23:19. Pa astoņiem vārtiem uzvarētāju labā guva Emīls Reniņš un Normunds Blome, bet "Jūrmalas Sporta" sastāvā tikpat rezultatīvs bija Rolands Ivanovs.

"Celtnieks/LSPA" pēc nedēļas tiksies ar "Vaiņodi", bet "Jūrmalas Sports" 27. septembrī spēlēs ar 1998. gadā dzimušo handbolistu izlasi.

Latvijas handbola virslīga, 21. septembris

"Jūrmalas Sports" – "Celtnieks/LSPA" 19:23 (7:13)
"Jūrmalas Sports": Ivanovs 8, Černousovs 5, Ence 2, Šteinbergs 1, Latkovskis 1, Naglis 1, Popens 1.
"Celtnieks/LSPA": Reniņš 8, Blome 8, Jablonskis 4, Eglītis 2, Freibergs 1.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

     [+] [-]

, 2014-09-21 18:34, pirms 10 gadiem
Žēl bija skatīties uz Jūrmalas komandu. Sastāvs, tiešām labs, bet spēle nulle. No ārējiem tik Ivanovs ar Černausovu centās ko darīt, pārējie tik noskatījās, treners ar fascīnē - vairāk ar skatītājiem pļāpā nekā ar komandas tiltiņu . Izskatās, ka NB55 ir komandas motors