Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Riihimaen Cocks" un Nils Kreicbergs uzvar Baltijas handbola līgā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Riihimaen Cocks" un Nils Kreicbergs uzvar Baltijas handbola līgā
"Riihimaen Cocks" - ceturto gadu pēc kārtas Baltijas handbola līgas čempions.

Ceturto gadu pēc kārtas par Baltijas handbola līgas uzvarētājiem kļuva Somijas čempioni "Riihimaen Cocks" spēlētāji. Somu kluba rindās par BHL čempionu kļuva arī Latvijas izlases spēlētājs Nils Kreicbergs, kurš gada sākumā pārgāja uz somu klubu no Latvijas čempiona Dobeles TENAX.

Finālčetrinieka turnīrs notika Minskā un tieši ar mājiniekiem Minskas SKA handbolistiem pusfinālā tikās "Riihimaen Cocks". Baltkrievijas vicečempions sīvā cīņā tika pārspēts ar 26:24 (10 minūtes pirms beigām bija 17:20), bet Kreicbergs ar 5 gūtiem vārtiem bija viens no rezultatīvākajiem Somijas kluba rindās. (tik pat vārtu arī komandas uzbrukuma līderim Niko Rēnnbergam).
Finālā "Riihimaen Cocks" pretī stājās Ukrainas vicečempions Zaporožjes ZTR, arī šoreiz 10 minūtes pirms beigām Somijas čempions bija iedzinēja lomā (18:20), taču arī šoreiz uzvarēja galotnē - 23:22. Kreicberga rēķinā šoreiz vieni vārti. Finālmaču tiesāja Latvijas tiesnešu pāris Ivars Čerņavskis un Edmunds Bogdanovs.
Mačā par 3. vietu SKA ar 27:26 pieveica Lietuvas čempionu Klaipēdas "Dragunas".