Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Vīriešu handbola čempionātā uzvaras RTU un "Latgols" komandām

Jānis Pārums

Šodien Latvijas vīriešu handbola čempionāta spēlēs pie panākumiem tika RTU un "Latgols" komandas, kas pārspēja, attiecīgi, "Inčukalns - RVR" un HK "S&A", informē turnīra organizatori.

RTU handbolisti savā laukumā ar 30:23 pieveica "Inčukalns - RVR". Pirmais puslaiks noritēja ar nelielu mājinieku pārsvaru, taču puslaiku izdevās noslēgt tikai minimālā vadībā – 16:15. Otrā puslaika pirmās desmit minūtes RTU uzvarēja ar 5:1, atraujoties rezultātā līdz 21:16, bet mača gaitā vēl vairāk palielināja pārsvaru, izcīnot pārliecinošu uzvaru.

RTU rindās astoņus vārtus guva Rolands Naglis, septiņi – Laura Eglīša rēķinā. Zaudētājiem septiņi vārti Pēterim Trojanovskim.

Savukārt "Latgols" viesos ar 32:22 pieveica HK "S&A". Jau pirmo puslaiku "Latgols" noslēdza ar +8 (15:7). Pēc pārtraukuma spēle kļuva līdzīgāka, tomēr par viesu pārākumu šaubas neradās.

Artūrs Glāznieks zaudētājiem guva astoņus vārtus, bet uzvarētājiem rezultatīvākais ar 7/1 vārtiem bija Vitālijs Borisenko.

Izmantotie resursi:
handball.lv