Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"LSPA" mēģinās pārsteigt Igaunijas līdervienību

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"LSPA" mēģinās pārsteigt Igaunijas līdervienību
Oskars Arājs
Foto: Sandra Škutāne, hk-lspa.lv

Šovakar "LSPA" handbolisti aizvadīs priekšpēdējo Baltijas handbola līgas regulārā turnīra maču, Pilvē tiekoties ar Igaunijas čempionāta līdervienību "Polva Serviti".

Pirmajā mačā Rīgā latvieši pret "Polva Serviti" handbolistiem piedzīvoja zaudējumi ar 24:35. Galvenie zaudējuma iemesli bija daudzās kļūdas, kas igauņiem ļāva regulāri aizskriet ātrajos uzbrukumos. Arī "LSPA" galvenais treneris Andris Molotanovs to uzsver pirmsspēles sarunā: "Galvenais neļaut Pilves handbolistiem aizskriet ātrajos uzbrukumos. Uzvarēt mēs varam, ja uzbruksim ar augstu precizitāti un neļaus pretiniekiem uzspiest ātru spēles tempu."

Pretinieku galvenais treneris Kalmers Mustangs uzsver, ka viņa komandai būs jāmēģina neitralizēt "LSPA" ārējie spēlētāji, ar to noteikti domājot Arti Kurmēnu un Edgaru Vadzīti. "Es ticu, ka mūsu faniem nebūs iemesla šodien bēdāties," par mača iznākumu pārliecināts treneris.

Turnīra tabulā "Polva Serviti" handbolisti ieņem otro vietu uzreiz aiz Minskas "Dinamo" vienības. Rīdzinieki pagaidām ir ceturtie, tāpēc, lai pakāptos vietu augstāk un iegūtu priekšrocības "FINAL 4", tad nepieciešama uzvara pret "Polva Serviti" un Somijas "Riihimaen Cocks" savā laukumā.

Izmantotie resursi:
baltichandball.com
hk-lspa.lv