Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Kreicbergs ar gūtiem vārtiem kaldina Somijas čempiones trešo uzvaru ČL

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Kreicbergs ar gūtiem vārtiem kaldina Somijas čempiones trešo uzvaru ČL
Nils Kreicbergs. Foto: Latvijas Handbola federācija

Eiropas handbola federācijas (EHF) Čempionu līgā trešo panākumu svinējusi Nila Kreicberga pārstāvētā Somijas un Baltijas līgu čempionvienība Rīhimeki "Cocks", kas ar 23:21 pārspēja Ziemeļmaķedonijas klubu "Eurofarm Rabotnik".

Kreicbergs šovakar realizēja vienu no saviem pieciem izdarītajiem metieniem, "Cocks" vienībai ļoti līdzvērtīgā mačā galotnē veicot trīs vārtu izrāvienu un no 20:21 panākot 23:21 savā labā. Jāmin, ka iepriekšējā abu komandu spēlē Ziemeļmaķedonijā ar 31:30 pārāki bija "Eurofarm Rabotnik" handbolisti.

Līdz ar panākumu "Cocks" ar deviņās spēlēs iekrātiem sešiem punktiem pakāpās uz ceturto pozīciju C apakšgrupas kopvērtējumā. Vienu vietu zemāk par Rīhimeki vienību atrodas Slovākijas spēcīgākā komanda Prešovas "Tatran" ar kuru "Cocks" paredzēts pēdējais mačs šās sezonas Čempionu līgas turnīrā.

Abu vienību pirmā apļa duelī ar 29:27 pārāka mājās izrādījās Somijas komanda. 27. novembrī abas vienības spēkosies Slovākijā. Ne viena, ne otra vairs nevar iekļūt Čempionu līgas izslēgšanas spēlēs.

Izmantotie avoti:
EHF Ticker