Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Anatolijs Kreipāns

Krištopānam trīs vārti, Brestai - punkts

Krištopānam trīs vārti, Brestai - punkts
Dainis Krištopāns guva trīs vārtus mačā ar Slovēnijas čempioniem.
Foto: bgk-meshkova.com

EHF Velux Čempionu līgā rokasbumbā Daiņa Krištopāna pārstāvētais Brestas HC "Meshkov" savā laukumā nospēlēja neizšķirti ar Slovēnijas čempionu Celjes "Pivovarna Laško" - 29:29 - un saglabāja 5. vietu B grupas turnīra tabulā.

Pirmās sešas komandas no grupas iekļūs izslēgšanas spēļu turnīrā un gan Brestas, gan Celjes komandas ir starp pretendentēm uz sezonas turpināšanu Čempionu līgā. Pirms savstarpējā mača Brestā komandas šķīra 3 punkti un uzvaras gadījumā Baltkrievijas čempions varēja nedaudz atrauties no tuvākā sekotāja un justies labāko sešiniekā drošāk. Neizdevās.
Pirmo puslaiku ar 15:14 uzvarēja viesi, bet nepilnas 11 minūtes pirms mača beigām brestieši panāca 27:24 savā labā. Tas nekļuva par uzvaras izrāvienu. Minūti un 34 sekundes pirms beigām Dainis Krištopāns izvirzīja mājiniekus vadībā - 29:28, taču jau pēc 21 sekundes Žiga Mlakars panāca 29:29. Un vēl labi, ka tā, jo 32 sekundes pirms beigām Brestas komanda zaudēja bumbu... Krištopāna rēķinā - 3 vārti.
B grupas līderis ar 12 punktiem ir Krištopāna nākamais klubs Skopjes "Vardar", 10 punkti ir pašreizējam Čempionu kausa īpašniekam Ķelces "Vive Tauron", pa 9 - Aleksandra Pētersona Manheimas "Rhein-Neckar Lowen" un Segedas "MOL-Pick", 7 - HC "Meshkov", 4 - "Pivovarna Laško", 3 - IFK "Kristianstad" un 2 - Zagrebas PPD.
Nākamā spēle Brestas komandai būs ne mazāk svarīga, jo tā atkal būs ar "Pivovarna Laško", tikai tagad jau Celjē - 27. novembrī.


U16 grupas uzvarētāji puišiem Salaspils SS komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.
1

Latvijas čempionātā jauniešiem handbolā visvairāk pirmo vietu Salaspilij un Dobelei

Latvijas jaunatnes čempionātā vairākās vecuma grupās apbalvoti godalgoto vietu ieguvēji meiteņu un zēnu kategorijās no U12 līdz U10 grupai, visvairāk pirmo vietu izcīnot Salaspils Sporta skolai, kuras kontā trīs zelti, savukārt Dobeles SS un Ludzas NSS attiecīgi divi un viens tituls.
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Oliver Zimmermann/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns bombardē Vācijas Bundeslīgā

Vācijas handbola Bundeslīgas pirmajā pieciniekā jeb Eirokausu zonā nostiprinājās "Melsungen", izbraukumā ar 28:23 pārspējot Manheimas "Rhein-Neckar Löwen".
Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.