Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Klešnikam un Dudem - zaudējumi

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Klešnikam un Dudem - zaudējumi
Evaram Klešnikam un Veclāras komandai nebija pa spēkam iegūt kaut punktu 'Lauvu midzenī" Manheimā. .

Zaudējumus attiecīgi Vācijas rokasbumbas 1. bundeslīgas un Francijas LNH čempionātā piedzīvoja Evara Klešnika un Ingara Dudes pārstāvētās komandas. Abas tikās ar turnīru līderiem vai vieniem no pretendentiem uz medaļām, tāpēc tāds iznākums šoreiz ir likumsakarīgs.

Vācijas 1. bundeslīgas čempionātā HSG "Wetzlar" spēlēja Manheimā ar vienu no līderiem, Aleksandra Pētersona pārstāfvēto "Rhein-Neckar Lowen" un piekāpās ar 20:27 (12:15). Klešniks vārtus neguva, bet Pētersons izcēlās 3 reizes. Veclāras komanda nav uzvarējusi "Lauvas" 1. bundeslīgas turnīrā jau gandrīz tieši sešus gadus jeb 12 spēlēs pēc kārtas.
"Lauvas" un pašreizējais čempions THW "Kiel" joprojām ir divvadībā (pa 26 punktiem), bet Veclāras komanda ar 12 punktiem atrodas 13. vietā un nākamajā spēlē 23. novembrī viesos tiksies ar savu tuvāko sekotāju (11 punktu) "Balingen-Weilstetten".

Francijas LNH jeb virslīgas čempionātā "Istres" spēlēja Nantē ar vienu no pretendentiem uz medaļām un zaudēja - 24:33 (13:15). Pirmajā puslaikā rezultāts vairākas reizes bija neizšķirts, taču pēc pārtraukuma Nantes handbolisti savu pārākumu apliecināja arvien vairāk. Dudem divi noraidījumi.
Turnīra tabulā Istres klubs ar 3 punktiem ir pēdējā 14. vietā un tam priekšā ir trīs komandas, kurām ir par 3 punktiem vairāk. Tām jācenšas pietuvoties jau 26. novembrī, kad mājās jāuzņem "Cesson-Rennes" (pašreiz atrodas 8. vietā).