Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Raitis Puriņš

Andris Gulbis lepns par savējiem

Andris Gulbis lepns par savējiem
ASK-AB.LV galvenais treneris
Andris Gulbis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Pēc EHF kausa izcīņas 3. kārtas atbildes spēles Vācijā par savu handbolistu sniegumu cīņā ar Vācijas superklubu "TBV Lemgo" lepns bija Latvijas čempionu "ASK/AB.LV" galvenais treneris Andris Gulbis.

"Apsveicu "TBV Lemgo" komandu ar iekļūšanu EHF kausa izcīņā nākošajā kārtā," preses konferenci iesāka Latvijas kluba galvenais treneris Andris Gulbis. "Mana komanda pirmo reizi tikās ar tik augstas klases vienību, tomēr ar rezultātu es esmu apmierināts. Parādījām labu cīņas sparu, taču pieļāvām pārāk daudz bērnišķīgu kļūdu.

Mēs sevi lieliski parādījām, kas mani dara lepnu. Tā bija lieliska pieredze. Paldies par labo uzņemšanu. Mums bija prieks spēlēt Lemgo."

Arī "TBV Lemgo" galvenais treneris Martins Baurs atzina, ka viņa komanda pieļāva pārāk daudz bērnišķīgu kļūdu, kā arī priecājās par iekļūšanu nākošajā kārtā.

Atgādinām, ka EHF kausa izcīņas 4. kārtā (astotdaļfinālā) iekļuva "TBV Lemgo" handbolisti, kas Latvijas čempionus "ASK/AB.LV" divu spēļu summā pieveica ar 77:57. Spēli Vācijā klātienē noskatījās vairāk nekā divi tūkstoši skatītāji.

EHF kausa izcīņa. 3. kārta
TBV Lemgo - ASK/AB.LV 35:27 (17:13)

ASK/AB:LV Pavlovičs 7/4, Jurdžs 6, Kušners 4, Blūms un Dude 3, Gremzde un Glušaks 2.
TBV Lemgo: Kaufmans 7, Svarsons 5, Preibs 4, Kērmans, Strobels un Moskais 3, Krauss 3/1, Bečlofs un Geirsons 2, Šmetcs 2/2, Kubešs 1.

Izmantotie resursi:
tbv-lemgo.de


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-11-20 14:45, pirms 15 gadiem
pampars3 rakstīja: Diez vai par zaudējumu vajadzētu būt lepnam...Ja dabūtu pa purnu no Taisona,arī lepotos?
Ja tu zaudētu Taisonam deviņos raundos nejustos nedaudz lepns?
, 2008-11-20 16:22, pirms 15 gadiem
ja tādi cilvēki kā A.Gulbis būtu vairāk, tad mēs nekad nezinātu, kas ir krīze un sporta attīstības līmenis būtu daudz augstāks
, 2008-11-20 16:23, pirms 15 gadiem
jl_globuss rakstīja: Ja tu zaudētu Taisonam deviņos raundos nejustos nedaudz lepns?
da tur nemaz 5. sek nepaietu
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Oliver Zimmermann/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns bombardē Vācijas Bundeslīgā

Vācijas handbola Bundeslīgas pirmajā pieciniekā jeb Eirokausu zonā nostiprinājās "Melsungen", izbraukumā ar 28:23 pārspējot Manheimas "Rhein-Neckar Löwen".
Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.
Komanda un līdzutēji. Foto: Dobeles Tenax

Baltu diena Baltijas līgā: Dobele finālā uzveic arī Igaunijas čempioni, Klaipēdai bronza

Baltijas Handbola līgā pirmoreiz zelta godalgas izcīnīja Dobeles "Tenax", finālčetrinieka pēdējā spēlē ar 27:26 pārspējot mājinieci Pelvas "Serviti". Bronas medaļas izcīnīja lietuvieši.