Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Aivis Jurdžs - kārtas septiņniekā un starp rezultatīvākajiem

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Aivis Jurdžs - kārtas septiņniekā un starp rezultatīvākajiem
Aivis Jurdžs uzbrukumā spēlē Koburgā.

Viens no Latvijas rokasbumbas izlases līderiem Aivis Jurdžs sekmīgi sācis jauno sezonu Vācijas 1. bundeslīgā Leipcigas SC DHfK sastāvā - viņš tika iekļauts starp 4. kārtas labākajiem septiņiem spēlētājiem, kā arī ir starp 15 rezultatīvākajiem vārtu guvējiem.

Leipcigas komanda 4. kārtā ar 33:31 viesos pārspēja cita Latvijas izlases spēlētāja Ģirta Lilienfelda pārstāvēto 1. bundeslīgas jaunpienācēju Koburgas komandu, bet Aivis Jurdžs šajā mačā guva 7 vārtus. Viņa sniegums tika atzinīgi novērtēts - Aivis iekļauts 4. kārtas simboliskajā septiņniekā kreisā insaida pozīcijā.
Pavisam Aivis Jurdžs šosezon 1. bundeslīgas spēlēs ir guvis 18 vārtus (visus - no spēles) un tas dod viņam dalītu 14. vietu ar Dānijas izlases spēlētāju no SG "Flensburg-Handewitt" Lassi Svanu. Līderis ar 31/7 (7 vārti ar 7 m soda metieniem, taču arī no spēles Rāmels ir guvis visvairāk vārtu - 24) vārtiem ir 26 gadus vecais Ole Rāmels no HC "Erlangen" (2009. gada EHF kausa ieguvējs ar VfL "Gummersbach"), seko Evara Klešnika kluba biedrs Filips Vēbers no Veclāras komandas - 28/15, bet trešais ir Jurdža kluba biedrs Andreass Rojevskis - 25/7.
Jau ceturtdien Leipcigas komanda savā laukumā uzņems titula īpašnieku Aleksandra Pētersona pārstāvēto "Rhein-Neckar Lowen", Koburgas komanda piektdien spēlēs viesos ar TBV "Lemgo", bet Veclāra sestdien savā laukumā uzņems "Bergischer HC".